MetallicGR

Gabe Newell: Η Valve έχει παιχνίδια υπό ανάπτυξη

Recommended Posts

Στο Reddit AMA του, ο συνιδρυτής και προστάτης του PC Gaming, Gabe Newell απάντησε σε μερικές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από τους απανταχού fans τόσο της υπηρεσίας Steam, όσο και του στούντιο ανάπτυξης της Valve.

Η υπηρεσία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο του gaming με δεκάδες δωρεάν τίτλους και επί πληρωμή για Windows, Linux και macOS συστήματα. Ο λόρδος GabeN απάντησε σε ερωτήσεις στο προγραμματισμένο του AMA (Ask Me Anything) και μια από τις ερωτήσεις αναφερόταν στην ανάπτυξη νέων παιχνιδιών. Ο Newell απάντησε θετικά λέγοντας πως όλα τα παιχνίδια της Valve "πατάνε" επάνω στην Source 2 μηχανή γραφικών και εκτός από το Dota 2, η ίδια μηχανή αποτελεί θεμέλιο και σε μερικούς ακυκλοφόρητους τίτλους! (3)

Παράλληλα το VR είναι σημαντικό για τη Valve και πως ίσως βρεθεί σε περισσότερα παιχνίδια με τον καιρό. Τέλος, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στο Store το τελευταίο διάστημα, όπως η αφαίρεση των flash sales δίνοντας έτσι καθαρότερο τοπίο στην επιλογή ενός παιχνιδιού που βρίσκεται σε έκπτωση. 

 

 

87.jpg

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now