GreeKpHantom

Αυτό θα είναι το LG G6!

Recommended Posts

Οι πρώτες εικόνες του LG G6 έρχονται στο φως και αποκαλύπτουν μερικά από τα χαρακτηριστικά του, ένα μήνα πριν την επίσημη αποκάλυψή του στις 26 Φεβρουαρίου στο Mobile World Congress 2017.


Η νέα συσκευή της κορεάτικης LG έρχεται με οθόνη μεγέθους 5,7 ιντσών, και λόγο πλευρών 2:1 κάτι που συμβάλλει στα λεπτότερα bezels στις άκρες όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες-teasers. Το flagship smartphone είναι πλήρως αδιάβροχο, με θύρα 3,5mm, διπλή κάμερα και fingerprint sensor στο πίσω μέρος.

 

Όπως δηλώνουν τα μέσα τις τελευταίες ώρες, πολύ πιθανόν δε θα φέρει τον επεξεργαστή Snapdragon 835 μιας και η Samsung έχει δεσμεύσει όλη την παραγωγή της Qualcomm για το Galaxy S8, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες. Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Snapdragon 821 στο εσωτερικό του G6, ενώ σίγουρα δεν θα δούμε τη αποτυχημένη modular σχεδίαση του G5 και το smartphone θα είναι φτιαγμένο μόνο από μέταλλο και γυαλί. Περισσότερα αναμένονται στο MWC 2017.

 

55985_12_lgs-new-g6-smartphone-looks-freakin-beautiful.jpg

55985_11_lgs-new-g6-smartphone-looks-freakin-beautiful.jpg

 

 

 

Πηγή

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Quote

Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Snapdragon 821 στο εσωτερικό του G6,

Και αυτό γιατί βιάζεται να προλάβει την samsung μπας και πουλήσει τίποτα...ελπίζω να έχει τον 835 σωστή τιμή γιατί αλλιώς το s8 θα κάνει 900 ευρώ για πλάκα...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now