MetallicGR

Περισσότερες εταιρίες προσφέρουν free AM4 Brackets!

Recommended Posts

Μετά την Noctua και την EK Waterblocks για αεροψύξεις και custom υδροψύξεις αντίστοιχα, δωρεάν brackets για τις επερχόμενες μητρικές με το AM4 socket θα προσφέρουν και οι Cryorig, Phanteks και Cooler Master.

Το νέο socket της AMD που θα στεγάσει τους πρώτους Ryzen επεξεργαστές της, καθώς και επερχόμενα APU chips αναμένεται σύντομα να εμφανιστεί μέσα από νέες μητρικές των συνεργατών της εταιρίας. Το σύστημα mounting βέβαια δε θα μείνει το ίδιο με το AM3+ και έτσι οι κατασκευαστές θα πρέπει να επωμιστούν μέρος του βάρους λανσάροντας νέα bracket για υπάρχουσες λύσεις ψύξης. 

Μαζί με την Noctua, που παρουσίασε τα δικά της Brackets στη περασμένη Computex 2016, έρχονται και άλλες γνωστές εταιρίες του χώρου. Πιο ειδικά η Cryorig αποκάλυψε το δικό της free upgrade kit για σχεδόν δέκα μοντέλα της, κάτι που καλύπτει μεγάλο μέρος του lineup της. Το bracket θα δοθεί χωρίς χρέωση όμως απαιτείται η απόδειξη αγοράς μιας AM4 μητρικής για το claim.

Παράλληλα, η Cooler Master ανακοίνωσε πως πολλά από τα μοντέλα της θα λάβουν δωρεάν AM4 upgrade kit ενώ άλλες θα αναβαθμιστούν και θα επανα-κυκλοφορήσουν στην αγορά με υποστήριξη του νέου socket. Την ίδια στιγμή η Cooler Master αναφέρει πως όλα τα συστήματα ψύξης της είναι συμβατά με τους επεξεργαστές Intel Kaby Lake όμως αξίζει να τονίσουμε ότι το socket παραμένει το LGA 1151, που έχει ίδιες διαστάσεις με το LGA 1150 κοκ.

 

 

 

136 (2).jpg

 

136 (1).jpg

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now