MetallicGR

Η BIOSTAR θα λανσάρει τουλάχιστον επτά AM4 μητρικές!

Recommended Posts

Η εταιρία θα προσφέρει ένα υπερπλήρες lineup μητρικών για τη νέα πλατφόρμα της AMD και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, τα μοντέλα είναι αρκετά αξιόλογα από άποψης features.

Η BIOSTAR, έχει αρκετή εμπειρία στον χώρο των μητρικών ενώ πιο πρόσφατα μπήκε δυναμικά και στον χώρο των GPU. Με τη νέα πλατφόρμα της AMD να βρίσκεται καθ' οδόν για αποκάλυψη σε περίπου έναν μήνα, η BIOSTAR βρίσκει τη κατάλληλη ευκαιρία να παρουσιάσει μερικές από τις AM4-based μητρικές της για την mainstream κυρίως αγορά. Αρχικά η πλατφόρμα θα "δει" επτά μοντέλα με το AM4 socket και τα X370 και B350 chipsets με πλήρες support για τους Ryzen CPUs και "μετέπειτα".

Από αυτά αξίζει να σταθούμε στα κορυφαία της. Την X370GT7 και GT5 οι οποίες θα αποτελέσουν την αφρόκρεμα της σειράς ενώ θα εφοδιάζονται με M.2 32Gbps υποδοχή, κύκλωμα τροφοδοσίας 14 φάσεων και δυνατότητα για Crossfire. Παράλληλα θα φέρουν τέσσερα DDR4 DIMM slots με υποστήριξη dual channel και συχνότητες έως 2993MHz. Μαζί με τις high end υλοποιήσεις η BIOSTAR θα λανσάρει και πολλές με το B350 chipset, που απευθύνονται σε λιγότερο απαιτητικούς χρήστες. 

 

Μερικά μόνο από τα μοντέλα της εταιρίας.

137 (1).jpg

 

137 (3).jpg

 

137 (2).jpg

 

137 (5).jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now