MetallicGR

Πληροφορίες για το επόμενο Pixel της Google

Recommended Posts

Με βάση νέες φήμες από έγκυρες πηγές που έρχονται στο φως η Google ετοιμάζει ήδη τον διάδοχο του Pixel smartphone, ενώ λέγεται πως θα δούμε και μια πιο budget friendly έκδοση.

Μπορεί το smartphone αρχικά να μάζεψε αρκετά θετικές κριτικές από το κοινό, όμως με το πέρασμα του χρόνου έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες αναποδιές για τη Google, μιας και εντοπίστηκαν hardware προβλήματα. Αυτό βέβαια δε θα σταματήσει τη Google από την ανάπτυξη του επόμενου μοντέλου και ελπίζουμε να το κάνει με μεγαλύτερη προσοχή.

Οι φήμες που έρχονται στο φως μιλούν και πάλι για μια high end συσκευή τροφοδοτούμενη από έναν επεξεργαστή Snapdragon 835 όμως τονίζεται πως η εταιρία ενδέχεται να έχει στα σκαριά και μια έκδοση με Intel chip. Πηγές αναφέρουν επίσης πως υπάρχει και έκδοση με εντελώς custom chip που έχει πιθανόν αναπτύξει η Google σε συνεργασία με κάποιον κατασκευαστή ημιαγωγών. Ως εκ τούτου, το hardware της συσκευής φαίνεται πως δεν έχει "κλειδώσει".

Εκτός του high end μοντέλου, η Google επιθυμεί να φέρει "την εμπειρία του Pixel" και σε ανερχόμενες αγορές με ένα mainstream - και αρκετά φθηνότερο - Pixel. Βελτιώσεις θα δούμε και σε άλλες πτυχές του smartphone, όπως στην κάμερα, όπου η Google θα εστιάσει στη σύλληψη καλύτερων φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η έμφαση που θα δοθεί στην αδιαβροχοποίηση θα είναι καθοριστική.

 

 

 

138 (2).jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now