MetallicGR

Νέα Workstation Z270 μητρική από την ASUS!

Recommended Posts

Η μητρική των "ψαγμένων" και enthusiast χρηστών Z270-WS της ASUS θα βρίσκεται σύντομα στην αγορά όμως για την ώρα η εταιρία διατηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τη προτεινόμενη τιμή της.

 

Η ASUS εξοπλίζει τη μητρική με το Z270 chipset της Intel και φέρει πλήρη, out of the box υποστήριξη για τους επεξεργαστές του socket LGA 1151 Kaby Lake καθώς και Skylake. Onboard βρίσκουμε ένα PLX PEX8747 chip με 48 συνολικά γραμμές PCIe Gen3 για υποστήριξη SLI και Crossfire με έως και τρεις κάρτες γραφικών, ένα feature που συχνά το συναντάμε μόνο στη μεγάλη πλατφόρμα της Intel.

 

Το κύκλωμα τροφοδοσίας σύμφωνα με την ASUS αποτελείται από 12 φάσεις και server κλάσης ποιότητα κατασκευής και έτσι ισχυρίζεται ότι η διάρκεια ζωής είναι σημαντικά βελτιωμένη από τις τυπικές μητρικές της αγοράς. Επιπλέον, επάνω στο PCB υπάρχουν έξι SATA 6 Gb/s, δύο 32 Gb/s M.2, και δύο 32 Gb/s U.2 ports. Ο οκτακάναλος πηγάζει από έναν 115 dBA SNR CODEC ενώ εκτός από αυτό το feature, υπάρχει και σύγχρονη συνδεσιμότητα μέσω τεσσάρων USB 3.1 και έξι USB 3.0.

 

 

 

asus Z270-WS socket LGA1151workstation.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, stavros said:

Η πιο όμορφη z270 που έχω δει μέχρι σήμερα.

Η πιο λειτουργική θαρω.το plx να μην είχε να ανέβαζε την τιμή θα ήταν η καλύτερη μητρική.λογικα θα υποστηρίζει και xeon αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο σάιτ.

 

9χι ομωε και καινούργια εδώ και 15 μέρες υπάρχει στο σάιτ της ASUS.....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now