MetallicGR

Το Case Mod World Series 2017 της Cooler Master ξεκινά!

Recommended Posts

Η Cooler Master ανακοινώνει σήμερα το 8ο σε σειρά Case Mod World Series, τον γνωστό παγκόσμιο διαγωνισμό που προσκαλεί και φέτος τους πάντες σε ένα modding frenzy!

 

Αρχάριοι χρήστες στα πρώτα τους βήματα μέχρι και πεπειραμένοι βετεράνοι modders, καλούνται να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους από 3 Φεβρουαρίου μέχρι 3 Μαΐου 2017. Επιπλέον, με αφορμή την 25η επέτειο από την ίδρυση της Cooler Master, προστέθηκε μία επιπλέον κατηγορία στον διαγωνισμό, η οποία ενθαρρύνει τους χρήστες να ασχοληθούν με το modding κάποιου παλιότερου εμβληματικού case της εταιρίας.

 

“Έχουμε δημιουργήσει αναρίθμητα καινοτόμα προϊόντα και designs τα οποία έχουν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό αυτά που σήμερα θεωρούμε δεδομένα για τα cases και τα συστήματα ψύξεις. Στο 25ο έτος της εταιρίας, θελήσαμε να καλέσουμε τους modders να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο modding event της κοινότητας με μία bonus κατηγορία, με έπαθλο $2.500 σε μετρητά” αναφέρει ο Marketing Director, Raymen Wu.
 
Η Cooler Master στοχεύει να ενθαρρύνει τους νεοεισερχόμενους στον διαγωνισμό με την νέα #MASTERBUILD πλατφόρμα. Αυτό το αφιερωμένο στο modding website είναι γεμάτο με tutorials, galleries και events που στοχεύουν στην συνεχή ανάπτυξη και διεύρυνση της modding κοινότητας. Επισκεφθείτε το mod.coolermaster.com για να μάθετε περισσότερα.

 

Φέτος, η Cooler Master διευρύνει το World Series περιλαμβάνοντας και τοπικά modding workshops και meet & greet events, σε πολλές χώρες του κόσμου. Οι modders έτσι, μπορούν να μοιραστούν τις τεχνικές τους, την δημιουργικότητα και το πάθος τους καθώς και όλες τις PC building και modding περιπέτειές τους. Αυτά τα events διευκολύνουν τους συμμετέχοντες στο World Series, τους PC building enthusiasts και τους θαυμαστές της Cooler Master να βρεθούν και να συνεργαστούν με πρόσωπα την εταιρίας αλλά και κορυφαίους modders παγκόσμιας κλάσης. Επίσης, στα events θα δοθούν συλλεκτικά #MASTERBUILD t-shirts ως έπαθλα.

 

Το Case Mod World Series συγχρηματοδοτείται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της βιομηχανίας όπως Intel,  ASUS, Nvidia, HyperX και Dremel. Φανταστικά δώρα αθροιστικής αξίας σχεδόν $40.000 περιμένουν τους φετινούς νικητές, αλλά δεν είναι μόνο αυτά για τα οποία αξίζει να συμμετάσχετε. Όλοι οι modders μπορούν να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με ένα παγκόσμιο κοινό που θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν περαιτέρω δημιουργικά, καθώς και να πετύχουν συνεργασίες με άλλους, τοπικούς modders. Η καταληκτική ημερομηνία για τα φετινά registrations είναι η 31η Μαρτίου. Για να μάθετε όλες τις εξελίξεις επισκεφθείτε το: http://makerhub.coolermaster.com/cmws-2017
 

 

 

180.jpg

 

 

 

 

 

Δελτίο Τύπου Cooler Master

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να μην βγήκα κάτι, ήταν όμως ένα φανταστικό ταξίδι μέχρι τον τερματησμό! Τουλάχιστον τερμάτησα! Σας ευχαριστώ όλους και την Ελληνική κοινότητα πάνω απο όλα! Don't worry, next time! ;);)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now