MetallicGR

GTX 1070 για ITX συστήματα έρχεται από τη GALAX!

Recommended Posts

Η εταιρία λανσάρει μια υλοποίηση ειδικά για όσους σκοπεύουν να χτίσουν το επόμενο σύστημά τους σε ένα ITX κουτί γι' αυτό και το μήκος της εν λόγω GTX 1070 δε ξεπερνά τα 19.5 εκατοστά!

 

Παρά τις μικρές της διαστάσεις η GALAX κατάφερε να τοποθετήσει δύο ανεμιστήρες στο heatsink της κάτι που αυξάνει λίγο περισσότερο το μήκος του PCB. Και πάλι όμως παραμένει στα πρότυπα του ITX form factor και κάτω από τα 20 εκατοστά! Ο GP104 πυρήνας με τους 1920 CUDA cores χρονίζεται ελαφρώς υψηλότερα από την Founders Edition έκδοση, στα 1518MHz και μέσω Boost αγγίζει και τα 1708MHz και έτσι παίρνει τον τίτλο "OC".

 

Η υλοποίηση θα έρχεται τόσο από τη GALAX στην αγορά της Ασίας, όσο και από την KFA2 που τη βρίσκουμε πιο εύκολα και στην Ευρώπη και βασίζονται στο ίδιο PCB από την Palit. Εκεί βρίσκουμε ένα τυπικό (αλλά αρκετό) κύκλωμα τροφοδοσίας που αποτελείται από 4+1 φάσεις για core και memory αντίστοιχα ενώ τα mosfets διαθέτουν και δικό τους αποκλειστικό heatsink. Για την ώρα δε γίνεται λόγος για τη τιμή της GPU όμως ενδέχεται να μείνει κοντά στη προτεινόμενη τιμή της NVIDIA.

 

 

 

 

 

13 (1).jpg

 

13 (2).jpg

 

13 (3).jpg

 

13 (4).jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αν είχανε βγάλει τα sli  fingers που κανένα Ιτχ σύστημα δεν διαθέτει ίσως είχαν κερδίσει χώρο για 1 ακόμη vrm 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now