MetallicGR

Η Cooler Master ανακοίνωσε το MasterCase Pro 6!

Recommended Posts

Ένα ακόμη κουτί προστίθεται στο lineup της Cooler Master και αυτή τη φορά τοποθετείται στα ανώτερα στρώματα, πιο ψηλά και από το επιτυχημένο MasterCase Pro 5.

 

Συνεχίζοντας και πάλι την modular λογική της η Cooler Master ενσωμάτωσε στο MasterCase Pro 6 τη FreeForm σχεδίαση που έχουμε συναντήσει και σε άλλα κουτιά της εταιρίας ενώ μέσω αξεσουάρ γεμίζει με έξτρα δυνατότητες και υποστήριξη περισσότερων συσκευών. Το Pro 6 θα βγει σε δύο εκδόσεις, με μπλε αλλά και κόκκινο LED φωτισμό ενώ παρά τις λείες επιφάνειες, προσφέρει αρκετούς κρυφούς χώρους για εξαερισμό.

 

Επιπλέον μέσα από το FreeForm πρόγραμμα της εταιρίας θα δίνεται η δυνατότητα στους επίδοξους modders ή απλούς χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους πρόσθετα για το κουτί χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα 3D μοντέλα.

 

Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο ελληνικό δελτίο τύπου:

Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, ανακοινώνει σήμερα το νέο μοντέλο στην modular σειρά των MasterCase. Το Pro 6 είναι ο διακριτικός και κομψός συγγενής του βραβευμένου Pro 5 και έρχεται με το ίδιο FreeForm™ Modular System που επιτρέπει πολλαπλά εξωτερικά και εσωτερικά layouts.

 

Uniform, Seamless Body Design

Αυτό που κάνει το MasterCase Pro 6 να ξεχωρίζει αμέσως από τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς MasterCase, είναι το απέριττο και flat look του. Τα επάνω, εμπρός και πίσω panels είναι παντρεμένα απρόσκοπτα σε ένα λείο, dark metallic grey σώμα. Η πρόσοψη οριοθετείται από έναν απαλό LED φωτισμό στην κάτω μεριά. Ακόμα και το I/O panel, είναι κρυφό για να χάνεται στο επάνω μέρος.

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός προσφέρει διακριτική παρουσία για οικιακή, gaming ή χρήση γραφείου και επιτρέπει στο case να ενσωματώνεται με ευκολία - και όχι να ξεχωρίζει - στην υπάρχουσα αισθητική του χώρου σας.

 

Για όσους ανησυχούν για το συνήθως ανεπαρκές airflow στα cases κλειστής και flat αισθητικής, εκτός από τους λεπτούς αεραγωγούς στις τέσσερις ακμές του case που προσφέρουν τον απαραίτητο εξαερισμό, το επάνω και εμπρός panel μπορούν να ανοίξουν ακόμα περισσότερο χάριν στον two-tier μαγνητικό σχεδιασμό, αυξάνοντας έτσι σημαντικά τον αέρα που περνάει ανάμεσα στα panels και το frame. Ακόμα, πολλαπλοί χώροι για ψυγεία υδρόψυξης βρίσκονται στην διάθεσή σας, στο επάνω, πίσω και εμπρός μέρος του κουτιού.

 

FreeForm™ Modular System – Towards a Fully Modular Case

Το Pro 6 προσφέρει εξαιρετική ελευθερία στην διαμόρφωση του layout του, τόσο λόγω του ρυθμιζόμενου πλαισίου όσο των εύκολα εναλλάξιμων κομματιών του. Στο case υπάρχουν δύο SSD pockets με τέσσερα πιθανά mounting σημεία καθώς και ένα εσωτερικό partition panel που απομονώνει το τροφοδοτικό και τα καλώδια από την καθαρή εικόνα του υπόλοιπου συστήματός σας. Τα clip-and-click panel για την ευχερέστερη εγκατάσταση του drive cage, είναι επίσης μέρος της FreeForm™ τεχνολογίας.

 

Maker Made & FreeForm™ Accessories

Κάντε το MasterCase Pro 6 σας μοναδικό, με ένα διαρκώς αυξανόμενο πλήθος αξεσουάρ, τόσο από το design team της εταιρίας όσο και από πολλούς Makers της κοινότητας. Ο στόχος σας για ένα αισθητικά και λειτουργικά μοναδικό αποτέλεσμα, βρίσκεται ακόμα πιο κοντά, ενώ η φιλοσοφία των αφαιρούμενων και αναβαθμίσιμων κομματιών δουλεύει υπέρ σας, μιας και αυξάνει κατακόρυφα την διάρκεια κατά την οποία το case σας παραμένει σύγχρονο. Ρίξτε μια ματιά στα Maker Made και FreeForm™ Accessories, στα σχετικά links.

 

Τιμή & Διαθεσιμότητα

Το MasterCase Pro 6 θα γίνει διαθέσιμο τον προσεχή Μάρτιο, με μπλε ή κόκκινους ανεμιστήρες και φωτισμό, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 189,90€

 

 

17 (1).jpg

 

17 (2).jpg

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now