MetallicGR

Pebblebee Stone: Το έξυπνο "Shortcut Button"

Recommended Posts

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα πλήκτρο μπορεί να κάνει τη διαφορά και σε αυτή τη περίπτωση το Pebblebee Stone τη κάνει, γι' αυτό και η καμπάνια του στο Kickstarter ήταν άκρως επιτυχημένη!

 

Το startup που ξείνησε την ανάπτυξη του εν λόγω smart home gadget μέσα στο 2014-5 έφερε στη ζωή μια συσκευή που τοποθετείται σε διάφορα σημεία του σπιτιού (μέχρι και στο μπρελόκ) ενώ προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως αισθητήρα θερμοκρασίας. Η εταιρία ανάπτυξης αναφέρει ένα απλό παράδειγμα της ύπαρξης ενός κελαριού για κρασί, στο οποίο η θερμοκρασία του περιβάλλοντος αποτελεί σημαντικό παράγοντα για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

 

Ανάμεσα στα επιπλέον χαρακτηριστικά, βρίσκουμε και αισθητήρα κίνησης ενώ υποστηρίζει δεκάδες "συνταγές" από το IFTTT και σε συνδυασμό με άλλα Pebblebee's που θα τοποθετήσετε σε κάθε δωμάτιο μπορείτε να δημιουργήσετε το σπίτι του μέλλοντος με περίπου $30 για κάθε Pebblebee. Η ποιότητα κατασκευής είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, ενώ πλέον, δύο χρόνια μετά τη κυκλοφορία του, η εταιρία έχει φτιάξει ένα πλήρες portfolio αντίστοιχων συσκευών που μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της.

 

Η καμπάνια ήταν άκρως επιτυχημένη και από τα αρχικά 10 χιλιάδες δολάρια, συγκέντρωσε πάνω από 76 χιλιάδες στον έναν μήνα που διήρκεσε!

 

 

15.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now