MetallicGR

Το Google Assistant στο Pixel ελέγχει πλέον και τις smart home συσκευές!

Recommended Posts

Η Google διέθεσε ένα νέο update πριν μερικές ημέρες για το Pixel smartphone της επιτρέποντας τη χρήση του με τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού χωρίς την ανάγκη ύπαρξης του Google Home.

 

Όσοι λοιπόν έχουν στη κατοχή τους ένα Pixel smartphone έχουν πλέον τη δυνατότητα να ελέγξουν το έξυπνο σπίτι τους μέσω του Google Assistant που είναι προεγκαστεστημένος στη συσκευή. Ο ψηφιακός βοηθός της Google βρίσκεται ανεπίσημα και σε άλλες συσκευές της αγοράς όμως δεν έχει γίνει γνωστό εάν είναι δυνατή η χρήση του στο smart home. Μέσα από την εφαρμογή του Assistant και στο tab Home Control παρουσιάζονται οι συσκευές του smart home, εφόσον είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο.

 

Μπορεί για την ώρα το feature να βρίσκεται μόνο στα Pixel και Pixel XL όμως υπάρχει η δυνατότητα για έλεγχο όλων των συνδεδεμένων συσκευών από το smartphone χωρίς την ανάγκη για αγορά του Google Home hub. Έτσι προϊόντα όπως τα Belkin WeMo, Nest, Philips Hue και όσα βρίσκονται στο Samsung SmartThings μπορούν να ελεγθούν απρόσκοπτα μέσα από το app και με τη βοήθεια της φωνής μας!

 

 

 

 

google-pixel-phone-8793.0.0.jpg.62b554a57860595bb9caae310c1eb7cf.jpg

 

home_assistant.jpg.25275cf9d28b3dd0f0464f0cff4970bf.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now