MetallicGR

Εργαλείο Overclocking για τα Ryzen CPUs!

Recommended Posts

Η AMD μάλλον ετοιμάζει και ένα εργαλείο για πιο εύκολο overclocking μέσα από τα Windows, παρόμοιο με αυτό που είδαμε στις Polaris κάρτες γραφικών της το 2016.

 

Αν και το κλασικό overclocking πραγματοποιείται συνήθως μέσα από το BIOS, οι κατασκευαστές εδώ και χρόνια παρέχουν και software για έλεγχο των χρονισμών μέσα από το λειτουργικό σύστημα, μια τακτική που υπάρχει για αρκετό καιρό και για πολλές πλατφόρμες. Όπως και στις Polaris GPUs η AMD φαίνεται πως ετοιμάζει ένα εργαλείο για πιο εύκολο overclocking των Ryzen επεξεργαστών μέσα από τα Windows.

 

Blurred screenshots του tool εμφανίστηκαν από τον χρήστη με το ψευδώνυμο του Κορεάτη NameGT σε μητρική της Biostar με το X370 chipset. Οι X εκδόσεις των CPUs θα εφοδιάζονται και με το χαρακτηριστικό XFR κατά το οποίο ανάλογα με την αποδοτικότητα και το headroom της ψύξης, αυξάνει αυτόματα τη συχνότητα λειτουργίας του chip. Οι blurred εικόνες οφείλονται στην ένδειξη του σειριακού αριθμού σε κάποιο από τα strings που διαβάζει το CPU-Z. Επίσης η δεύτερη φωτογραφία επιβεβαιώνει το γεγονός πως οι επεξεργαστές δεν επηρεάζονται από το κρύο, μιας και ο χρήστης και overclocker στο HWBOT τον δοκίμασε και με ψύξη υγρού αζώτου.

 

 

 

AMD-Ryzen-Settings-Overclocking-Tool-1000x563.jpg.e0fd9dde09c05abd88434678f738eaca.jpg

 

AMD-Ryzen-OC-Tool-1000x563.jpg.6b5722caeb482c55ca984ec284946f6f.jpg

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now