MetallicGR

Η Samsung θα πουλήσει επιδιορθωμένα Note 7!

Recommended Posts

Η ιστορία με το Galaxy Note 7 φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει αφού η κορεάτικη εταιρία ετοιμάζεται να διαθέσει και πάλι στην αγορά επιδιορθωμένες εκδόσεις του τηλεφώνου σε μικρότερης σημασίας αγορές.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως το κορεάτικο Hankyung, η Samsung θα επιχειρήσει να ξανα-πουλήσει μερικά Note 7, με την ονομασία Note 7s ενώ αυτό που θα αλλάζει θα είναι το μέγεθος της μπαταρίας. Τα στοιχεία αναφέρουν πως στο εσωτερικό δε θα βρίσκεται κάποια με χωρητικότητα 3500 mAh όπως στο αρχικό μοντέλο αλλά θα δούμε μια μικρότερη με 3000 μέχρι 3200 mAh. Οι φήμες επιβεβαιώνονται και από άλλες πηγές και η κίνηση μάλλον έχει να κάνει με περιβαντολογικό χαρακτήρα, αφού η καταστροφή τόσο μεγάλου όγκου συσκευών ίσως βρίσκει αντίθετη τη κυβέρνηση της Κορέας!

 

Τα smartphones λέγεται πως θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα στην αγορά της Ινδίας και του Βιετνάμ και δε γίνεται λόγος για επίσημη εμφάνισή τους στην αγορά της Ευρώπης ή των ΗΠΑ.

 

 

 

s.aolcdn.jpg.cd88edb4ace2ff80cfb02acea4b38f52.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, MetallicGR said:

... η κίνηση μάλλον έχει να κάνει με περιβαντολογικό χαρακτήρα, αφού η καταστροφή τόσο μεγάλου όγκου συσκευών ίσως βρίσκει αντίθετη τη κυβέρνηση της Κορέας!

 

Με βρίσκει σύμφωνο (περιβάλλον => περιβαλλοντικό ή περιβαλλοντολογικό χαρακτήρα, an environmental consultant speaking :P).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now