MetallicGR

Η Sony "σπάει τη σιωπή της" με το flagship Xperia ZX premium!

Recommended Posts

Το νέο flagship της εταιρίας κάνει ντεμπούτο στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη και αποτελεί εξέλιξη της σειράς Xperia όντας κατασκευασμένο από γυαλί και ελαφρώς κυρτές γωνίες.
 

Το Xperia XZ Premium θα βρεθεί στην αφρόκρεμα των προϊόντων της Sony για το 2017 έχοντας το Snapdragon 835 SoC της Qualcomm μαζί με μια οθόνη 4K. Έτσι το smartphone ενσωματώνει 8 πυρήνες επεξεργασίας και δίκτυο LTE με Gigabit ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Η διαγώνιος του είναι 5,5 ίντσες και η εντυπωσιακή οθόνη του έρχεται με 801 PPI που δε θα "βολέψει" λόγω υψηλότερης κατανάλωσης και των σχετικά μέτριων επιδόσεων στο VR, όμως σίγουρα ο χρήστης δε θα μπορεί να ξεχωρίσει τα pixels!

 

Επιπλέον συνοδεύεται με 4GB RAM και 64GB storage με τη μπαταρία του να έχει χωρητικότητα 3230mAh ενώ φέρει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Τέλος, το OS είναι το Android 7.1 με τη Sony να κρατά τα χαρτιά της κλειστά όσον αφορά τη διαθεσιμότητα και τη τιμή του.

Το δεύτερο smartphone της εταιρίας είναι το Sony Xperia XZs, με οθόνη 5.2 ιντσών 1080p LCD και μερικά features που συναντάμε στην ακριβότερη έκδοση. Εφοδιάζεται με το Snapdragon 820 SoC, την ίδια χωρητικότητα RAM, επεκτάσιμο χώρο με microSD και μπαταρία 2900 mAh με υποστήριξη Quick Charge 3.0, όπως και το μεγάλο.

 

 

Σημειώνεται ότι αμφότερα φέρουν την νέα "Motion Eye" camera της Sony με ανάλυση 19MP και εγγραφή βίντεο super slow motion με 960 frames per second. Η κάμερα θα ενσωματώνει δική της προσωρινή RAM για buffering των δεδομένων πριν σταλούν στον επεξεργαστή ExmorRS.

 

 

 

2017-02-27-image-7.thumb.jpg.c63f3247e5aaff0c55409a78984e8548.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now