MetallicGR

Παιχνίδια από το Twitch θα αγοράζουμε σύντομα!

Recommended Posts

Η εταιρία που ανήκει πρακτικά στην Amazon θα ξεκινήσει σύντομα να διαθέτει παιχνίδια στο ίδιο site και οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν games απευθείας με τον λογαριασμό τους στο Amazon!

 

Αν και πρόκειται για μια εταιρία που ειδικεύεται στο streaming πλήθους παιχνιδιών και event σχετικών με gaming θα μπει σύντομα στον χώρο του e-commerce όμως με τρόπο που σχετίζεται με τα... games! Έτσι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το Twitch θα ξεκινήσει να πουλάει τίτλους παιχνιδιών μέσα από το site της και το μόνο που απαιτείται, είναι ο λογαριασμός σας στο Amazon.

 

Έτσι σε κάθε stream θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα απευθείας αγοράς του τίτλου όπως φαίνεται και στη παρακάτω εικόνα. Πέρα από αυτό, το Twitch δε θα πουλάει απλώς games μέσα από το site. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα δημιουργήσει και δικό του, προαιρετικό, launcher για τα παιχνίδια χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις κλασικές υπηρεσίες uPlay, Steam και Origin. Οι πωλήσεις θα γίνονται σε partnered και non partnered κανάλια όμως οι πρώτοι θα μπορούν να βγάζουν και έξτρα κέρδος από αυτή τη διαδικασία.

 

 

 

twitch-game-purchase-announcement.jpeg.959d151ba914c766080220044aaec59e.jpeg

 

Twitrfh.jpg.7d2ee64427ce421d44ba8beddd18b408.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now