MetallicGR

Είστε ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των AMD Ryzen;

Είστε ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των AMD Ryzen;  

41 members have voted

  1. 1. Είστε ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των AMD Ryzen;

    • Πλήρως!
      14
    • Ναι.
      19
    • Σχεδόν..
      6
    • Όχι.
      1
    • Καθόλου!
      1


Recommended Posts

Η AMD μπορεί να επέστρεψε όμως το μόνο σίγουρο είναι πως οι επιδόσεις των νέων desktop επεξεργαστών της με την αρχιτεκτονική Zen - εσωτερικά γνωστή και ως Zeppelin - δεν ικανοποιούν όλο το κοινό των απαιτητικών και μη χρηστών.

 

Οι πρώτες ανησυχίες σχετικά με τις επιδόσεις τους σε games με ανάλυση έως 1080p ενδεχομένως είναι οι μόνες που έχουν να αντιμετωπίσουν όσοι ασχολούνται με gaming κάτι που η ίδια η AMD σε συζήτηση της CEO Lisa Su στο Reddit ξεκαθάρισε πως πρόκειται για θέματα optimization κάτι στο οποίο ευθύνονται οι game developers. Βέβαια εκτός του ότι συμβαίνει σε μερικά μόνο παιχνίδια, οι developers υπόσχονται βελτιώσεις τους επόμενους μήνες για τη νέα πλατφόρμα η οποία κατά τα άλλα δείχνει τη πραγματική της αξία σε πολυπύρηνες εφαρμογές.

 

 

 

DSC_0032.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Ναι για τις επιδόσεις τους συνολικά στα χρήματα που ζητάνε για multi καταστάσεις, καθόλου για το oc όμως και σχεδόν για το single...δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση αλλά επιτέλους κάναν κάτι καλό μετά από άπειρα σκουπίδια :)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ο 1700 είναι sweet spot για αναβάθμιση όσων έχουν από Ivybridge και παλιότερες πλατφόρμες. Όσοι είναι με Haswell και μετά καλύτερα να καθήσουν όπως είναι. 

Οπότε "σχεδόν" απαντάω.

Το μεγάλο θετικό της κατάστασης είναι ο ανταγωνισμός. Μακάρι να βγάλει τους 6 πύρηνους και 4 πύρηνους με μεγαλύτερα clocks. Αν καταφέρει 4 - 4.2 με αυτούς τότε θα μπορέσω να πω "Πλήρως".

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οι επιδόσεις είναι ακριβώς εκεί που υποσχέθηκαν.Προφανώς αν έχεις 6700κ η 7700κ όσο αναφορά τα παιχνίδια δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις πλατφόρμα.Αλλά όσο αναφορά το productivity βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με ένα 6900κ.Έκαναν ένα τεράστιο βήμα μπροστά.Προφανώς και δεν πάτησαν κάτω την ιντελ,αλλά επανέφεραν τον ανταγωνισμό.Το μόνο απογοιτευτικό είναι το oc αλλά δεν είναι και λόγος να μην πάει κάποιος σε αυτή την πλατφόρμα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πληρως για μενα αφου εκαναν ακριβως οτι ειπαν. πολυ καλο single και τρομερο multi. αν προσθεσεις και την σχεση τιμης/αποδοσης/καταναλωσης ειναι μια εξαιρετικη επιλογη.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Είμαι καλυμμένος ως προς την έκδοση της σειράς αυτής και ελπίζω και οι μικρότεροι να ανταπεξέλθουν επάξια ως προς του Ι5 ΚΛΠ ΚΛΠ. 

Πονεσε λιγο η τσεπη της ΙΝΤΕΛ και ισως ελαφρύνει η δικια μας 

(ολο και κάποιος θα δωσει τον 4790 του να τον παρω εγω χαχαχαχα)

Αλλα ρε ΕΪΕΜΝΤΙ τι θα πει φταινε οι developer για το ΧΙΛΙΑΟΓΔΟΝΤΑ ΠΙ? Δηλαδή για τα VW TSI μας που τσιπανε λαδακι φταινε οι μηχανικοί που δεν κανουν σωστα το σέρβις? Και αν ισχύει αυτό ανελυσε το μας με στοιχεία ναουμε!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ειναι ενα cpu που τα εχει ολα.μενει να γιατρεφτουν τα προβληματακια τους λογο νεας αρχιτεκτονικης.

για εναν που δεν εχει καλο πισι και θελει να παρει τωρα κατι ειναι οτι πρεπει για τα παντα.

 

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν είχαν τα θεματακια που έχουν (τα οποία λογικά θα λυθούν στα επόμενα revision ) θα μιλούσαμε για killer cpu's . αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο  είναι η διαφορά από τους προηγούμενους amd που είναι απλά χαοτική .

Link to comment
Share on other sites

Αν κ πολυ καλυτερες επιδοσεις απ το παρελθον θα ελεγα οχι ιδιαιτερα γιατι δεν ασχολουμαι με content production...περιμενω λιγο καλυτερο optimization σε gaming  κ λιγο καλυτερο oc ..θα δουμε βεβαια τι θα γινει κ με τους πιο mainstream 4-6 πυρηνες που θα βγαλει

Edited by Frantik
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now