MetallicGR

Βελτιώσεις σε Multi-GPU περιβάλλοντα υπόσχεται η AMD

Recommended Posts

Στο Capsaicin event της η εταιρία έδειξε το παιχνίδι Sniper Elite 4 να τρέχει σε μια και σε δύο Radeon RX 480 με το DirectX 12 API δείχνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα και scaling.

 

Το Radeon Technologies Group με αρχηγό τον Raja Koduri ανακοίνωσε πως με τη βοήθεια της AMD υπόσχεται να βελτιώσει τις επιδόσεις σε περιβάλλοντα με πολλαπλές κάρτες γραφικών σε Crossfire και όχι μόνο διαρρυθμίσεις. Στο σχετικό event το παιχνίδι Sniper Elite 4 έτρεξε σε μια RX 480 και στη συνέχεια σε δύο εμφανίζοντας άψογο scaling κοντά στο 100% και σε ανάλυση 4K. Το παραπάνω επιτεύχθηκε όμως με τη χρήση του DirectX 12 προτύπου απεικόνισης και με τη τεχνολογία του Explicit Multi-Adapter που παρακάμπτει το Crossfire.

 

Έτσι από 30 FPS με τη μονή κάρτα, η AMD δείχνει 60FPS στην ίδια σχεδόν σκηνή του παιχνιδιού. Η Rebellion που αναπτύσσει τον τίτλο υπόσχεται και άλλες βελτιώσεις με τον καιρό με την μηχανή γραφικών Asura να κρίνεται αρκετά "ικανή" για τις συγκεκριμένες τροποποιήσεις.

 

 

 

56524_02_amd-teases-massive-multi-gpu-improvements-ema.thumb.jpg.57230072634a9c7c55538361f1ea19e2.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα dual gpu systems.Αν το scaling είναι καλύτερο από το 60-70% τότε δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός ανασταλτικός παράγωντας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now