MetallicGR

Tenkeyless Μηχανικό πληκτρολόγιο λανσάρει η Logitech!

Recommended Posts

Το G Pro Mechanical Gaming Keyboard είναι το νέο μηχανικό πληκτρολόγιο της Logitech το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και με τη βοήθεια γνωστών eSports αθλητών του κόσμου!

 

Οι μηχανικοί διακόπτες Romer-G που αναπτύσσει η ίδια η Logitech βρίσκουν τον δρόμο τους στο νέο tenkeyless πληκτρολόγιο της εταιρίας το οποίο θα βγει στα ράφια των καταστημάτων μέσα στον μήνα. Οι διακόπτες έχουν αρκετά "γνώριμα" specs μιας και έχουν σημείο ενεργοποίησης στο 1.5mm και οι εντολές δίνονται περίπου 25% ταχύτερα απ' ότι άλλους αντίστοιχυς διακόπτες της αγοράς. Η σχεδίασή του είναι αρκετά συμπαγής λόγω της απουσίας του numpad από το σασί ενώ η Logitech δίνει έμφαση και στην αντοχή του με τη χρήση μεταλλικού backplate που προσθέτει σε στιβαρότητα κατά τ η χρήση.

 

Εκτός από αυτό το καλώδιο που συνδέεται είναι αφαιρούμενο ενώ ενσωματώνει και προστατευτικό casing. Μεγάλο feature του είναι ο ρυθμιζόμενος RGB φωτισμός του κάτι που μπορεί να γίνει μέσα από το Logitech Gaming Software που δίνεται μαζί. Η διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει όπως προείπαμε μέσα στον Μάρτιο με προτεινόμενη τιμή $129.99.

 

 

 

 

Photo_low_resolution-protenkeyless_fob.jpg.8b0c9c1aecff281317359bcc1df4910d.jpg

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now