MetallicGR

Η πρώτη θήκη για iPhone που "τρέχει" Android!

Recommended Posts

Ένα έξυπνο gadget που δίνει... ελευθερία στους κατόχους iPhone έρχεται από το project Eye που βρίσκεται στο Kickstarter!

 

Σίγουρα υπάρχουν χρήστες που αμφιταλαντεύονται μεταξύ iOS και Android. Αν και πρόκειται για δύο διαφορετικά οικοσυστήματα αρκετοί δε ξέρουν ποιο από αυτά να διαλέξουν για καθημερινή χρήση. Μερικές ευκολίες υπάρχουν στο ένα ενώ δεν υπάρχουν στο άλλο - και αντίστροφα. Το Eye project της ESTI όμως εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες στο Kickstarter και ήδη έφτασε τον αρχικό στόχο των 95 χιλιάδων δολαρίων με αρκετή ευκολία.

 

 

Πρόκειται για μια "έξυπνη θήκη" για το iPhone που αποτελεί ουσιαστικά ένα "δεύτερο τηλέφωνο" αφού ενσωματώνει έναν Helio P20, 5ιντση οθόνη, battery pack 2800 mAh, έως 256GB αποθηκευτικού χώρου και δύο SIM υποδοχές μαζί με έναν αισθητήρα υπερύθρων. Η θήκη τρέχει Android 7 στην AOSP μορφή του ενώ υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση ενώ η οθόνη έχει ανάλυση Full HD  (πολλές λέξεις δεν ταιριάζουν στη παραπάνω πρόταση.) Η συσκευή βέβαια ενδέχεται να γίνει ελαφρώς πιο παχιά όμως σκεφτείτε ότι η συσκευή σας πλέον έχει δύο οθόνες και αποτελείται από δύο ξεχωριστά κομμάτια hardware σε ένα! Το promo video ακολουθεί:

 

 

eye-iphone-case-runs-stock-android-and-brings-back-headphone-jack-513881-4.jpg.9dea511c773f4b2bf87d74dc61c8a8a6.jpg

 

eye-iphone-case-runs-stock-android-and-brings-back-headphone-jack-513881-2.jpg.11e96d63c12e251e57ba008aa85d7e6d.jpg

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now