MetallicGR

Η Intel εξαγόρασε την Mobileye για $15 δις!

Recommended Posts

Η Intel αποκτά ένα ισχυρό όπλο για την αγορά των αυτοκίνητων οχημάτων με την εξαγορά της machine vision εταιρίας Mobileye στοχεύοντας στη συνεργασία της με την BMW.

 

Οι φήμες που ακούγονταν τη τελευταία περίοδο επιβεβαιώνονται και επίσημα, με την Intel να αποκτά την Mobileye έναντι του ποσού των 15.3 δις δολαρίων. Η εξαγορά βάζει την Intel σε αρκετά πλεονεκτική θέση στον χώρο της αυτοκίνησης καθώς η Mobileye θεωρείται μιας από τις πλέον ειδικούς του χώρου με τα προηγμένα συστήματα που αναλογούν στο 70% της παγκόσμιας αγοράς driver-assistance και anti-collision.

 

Η Intel θα ολοκληρώσει την εξαγορά μέχρι το τέλος του χρόνου και θα ξεκινήσει άμεσα τη συνεργασία της με την BMW με την οποία ετοιμάζει προς το δεύτερο μισό του 2017 τη τροποποίηση 40 αυτοκινήτων της σειράς 7 για χρήση στους δρόμους των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Μετά τη συλλογή των απαραίτητων δεδομένων από τα αυτοκίνητα, η BMW θα έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη τελειοποίηση και τέλος κυκλοφορία αυτόνομων οχημάτων στα επόμενα χρόνια, με τη κωδική ονομασία iNext.

 

 

2017-03-13-image-21.jpg.48caa50fc2a44b51d66403d68b53f678.jpg

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now