MetallicGR

Slow motion στα 1000FPS υπόσχεται το Samsung Galaxy S8!

Recommended Posts

Η Samsung θα ακολουθήσει το trend του slow motion στις συσκευές της, όμως στο Galaxy S8 λέγεται ότι θα το κάνει τελείως διαφορετικά από τους ανταγωνιστές της.

 

Πιο ειδικά, οι φήμες μέχρι στιγμής αναφέρουν πως η Samsung θα χρησιμοποιήσει στο νέο flagship της αισθητήρα αναγνώρισης προσώπου. Η πίσω κάμερα της συσκευής θα φέρει αγνώστου ταυτότητας αισθητήρα (για την ώρα) όμως θα έχει τη δυνατότητα να καταγράψει slow motion βίντεο 1000FPS. Ο τρόπος που θα το κάνει θα είναι διαφορετικός από τους ανταγωνιστές της και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι κάτι που επιδιώκει στο λανσάρισμα του flagship.

 

 

 

Και πάλι όμως οι αναφορές δείχνουν πως η λειτουργία του είναι αρκετά κοντά με το Xperia XZ Performance που εμφανίστηκε στο MWC 2017 τον περασμένο μήνα όπου στο εσωτερικό του αισθητήρα υπάρχει μια DRAM, για να "συγκρατεί/συσσωρεύει" τα δεδομένα προτού τα στείλει στον image processor. Η τεχνολογία της Sony μπορεί να καταγράψει βίντεο 720p στα 960FPS, αρεκτά κοντά στο specs που επιθυμεί η Samsung με το επερχόμενο Galaxy S8.

 

 

gs8-gn7-gs8p-720x720.jpg.06b9704673921e4138bb57c9d10e5205.jpg

 

sony-cmos-dram-1.jpg.b463a4c1e4587b864fb47ed40df3bc0f.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Link to comment
Share on other sites

Αυτά είναι. Επιτέλους. Τώρα μπορώ να ετοιμαστώ για παραγγελία.

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ SLOW MOTION!!!

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Και θα μένεις απο μπαταρία πρίν το καταλάβεις... άσε μας ρε sammy... αλλά δεν φταις εσύ, ο ανταγωνισμός στο android είναι αστείος το g6 με περσινό hw η htc αντί να βγάλει μια και καλή το 11 έβγαλε το ultra χαζομάρα κινητό για το 2017, η sony κάνει κόντρα στα bezels με το iphone, οι κινέζοι καλά το πάνε... ότι μα ότι και να κάνει το s8 αυτά τα 3000mah μπαταρία σε κινητό με 5.8" δεν χωνεύονται με τίποτα!! 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ρεαλιστικά μιλώντας...με το S7 Edge να έχει ψηφιστεί σαν το κορυφαίο τηλέφωνο της χρονιάς θα μου κάνει εντύπωση αν η Sammy φέρει πολλά καινούργια πράγματα στο S8.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now