MetallicGR

Δείγματα AMD Ryzen με 16 πυρήνες & Quad channel!

Recommended Posts

Φήμες που δείχνουν αληθινές θέλουν την AMD να κυκλοφορεί μέχρι το καλοκαίρι έναν ακόμη επεξεργαστή ο οποίος θα τοποθετείται ακόμα πιο ψηλά από τους Ryzen 7 ενώ θα στοχεύει καθαρά στην HEDT πλατφόρμα.

 

Πριν από λίγους μήνες, η Intel μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στην HEDT αγορά, κάτι που φάνηκε να ανακόπτει η AMD με τη κυκλοφορία των 8/16 thread Ryzen επεξεργαστών της στις αρχές του μήνα. Φήμες από το γαλλικό Canard PC, το οποίο υπενθυμίζεται πως είχε κάνει από τα πρώτα leaks για τους Ryzen αναφέρει πως η AMD ετοιμάζει έναν νέο high end επεξεργαστή για τη HEDT πλατφόρμα με πληροφορίες να αναφέρουν πως ίσως πρόκειται και για server/workstastion SKU με χρονισμούς 2.4/2.8GHz.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το TDP του θα βρίσκεται στα 150W και θα συνοδεύεται από νέες μητρικές με το X399 chipset και LGA socket, κάτι που η AMD κάνει στο κομμάτι των servers εδώ και χρόνια. Η κυκλοφορία τους αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι και ενδεχομένως στη Computex. Τέλος, λαμβάνοντας υπόψιν και τις απαιτήσεις της αγοράς, η AMD θα τοποθετήσει quad channel ελεγκτή μνημών ενώ το CPU θα αποτελείται από δύο dies με δύο CCX έκαστο στο ίδιο υπόστρωμα.

 

 

amd-ryzen.jpg.000b7fb7450b52e271c33a0550400738.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now