Στα 1400MHz θα τρέχει η PowerColor RX 480 Devil

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για την custom κάρτα γραφικών της PowerColor η οποία θα διαθέτει τον Polaris 10 πυρήνα της AMD. Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για την custom κάρτα γραφικών της PowerColor η οποία θα διαθέτει τον Polaris 10 πυρήνα της AMD.

Αν και η διάθεσή τους έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Αυγούστου (ίσως και μέσα σε ορισμένες περιοχές), η PowerColor διαθέτει στο κοινό ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τη Devil παραλλαγής της RX 480. Η κάρτα θα εφοδιάζεται με ένα custom σύστημα ψύξης που όπως είδαμε από άλλες δύο φωτογραφίες της και σύμφωνα με νέα δεδομένα θα είναι μια από τις ταχύτερες non reference κάρτες της αγοράς.

Πηγές αναφέρουν πως η GPU θα μπορεί να υπερχρονιστεί και πάνω από τη συχνότητα των 1400MHz κάτι που ευελπιστούμε να επιβεβαιωθεί μιας και θα βελτιώσει κατά πολύ τις επιδόσεις της. Στη πίσω όψη της κάρτας βρίσκεται ένα μεταλλικό backplate ενώ βλέπουμε και τη τροφοδοσία της η οποία καλύπτεται από ένα 8-pin PCIe power connector. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κάρτα θα γίνει διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή $312.