Featured Build: CHAPPiE rusty style

Τροφοδοτούμενο από κουτί της Cooler Master, το Case Mod του modder Toru βρίσκεται στα όρια ενός steampunked και παράλληλα μοντέρνου συστήματος με πλούσιο hardware!

Το όνομά του, CHAPPiE και ήρθε στη ζωή μετά από 25 περίπου ημέρες τροποποιήσεων και εγκατάστασης του μέχρι στιγμής απόλυτου hardware με custom υδρόψυξ. Σε κεντρικό ρόλο βρίσκεται ο i7-6700K καθώς και η GIGABYTE GA-Z170X-Designare. Η κάρτα γραφικών είναι μια GV-N1080XTREME GAMING-8GD-PP, ή αλλιώς μια τυπική custom GTX 1080 από τη GIGABYTE. Οι μνήμες, HyperX FURY DDR4 έχουν χωρητικότητα 16GB συνολικά ενώ το τροφοδοτικό είναι το "άφθονο" V1200 Platinum της Cooler Master.

Όσον αφορά το κουτί, αυτό είναι το Master Case Maker 5 που έχει τροποποιηθεί κατάλληλα ώστε να χαρακτηριστεί "αγνώριστο" στα μάτια ενός απλού, κοινού θνητού. Η Bitspower παίζει και αυτή κεντρικό ρόλο αλλά στον τομέα της υδρόψυξης όπου πολλά κομμάτια της συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα για τη ψύξη του συστήματος όπως φαίνεται και στις ζουμερές φωτογραφίες της συνέχειας. 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

cooler master, pcmodding, case modding, MasterCase maker 5

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...