Φήμη: Φέτος το νέο Call of Duty Black Ops

Μετά την επιτυχία του Call of Duty WWII λέγεται πως η Activision θα διαθέσει στην αγορά το τέταρτο μέρος του Black Ops.

Η φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες από τις gaming πηγές μεταφέρει τα λόγια ενός editor και industry insider. Όπως περιγράφεται στο Twitter, το νέο Call of Duty Black Ops (πιθανόν ονόματι 4) θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και αρκετά προσγειωμένο στη πραγματικότητα, χωρίς τα features που λίγοι φάνηκαν να αγαπούν στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Φυσικά για την ώρα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε περισσότερα, όμως το εξίσου σημαντικό είναι πως ετοιμάζεται και port του τίτλου για την κονσόλα της Nintendo, Switch, με πλήρη υποστήριξη των joycon controllers μαζί με motion controls για μια διαφορετική εμπειρία.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

activision, Black Ops

stavros

Members
2018-02-07T08:49:33Z

Επιτυχία το WW2 στις κονσόλες, γιατί στο pc πάτος.

 

Επίσης, να αναφέρουμε ότι η εταιρεία ανάπτυξης του game αυτή τη φορά είναι η Τreyarch, γνωστή για την παρατεταμένη υποστήριξή της στα CoD που έχει αναπτύξει. Επίσης,  το Σεπτέμβρη 2017 η 3arch είχε βγάλει σχετική αγγελία με την οποία ζητούσε Art Coordinator για 3D modelling και texturing για τον επόμενο AAA τίτλο της. Ζητούσε εμπειρία σε First Person Shooter game, gaming εμπειρία από το BO3 (κάποιο prestige και άνω, δεν θυμάμαι), καθώς και βαθιές γνώσεις  σε μοντέρνα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό.

 

Τα παραπάνω δείχνουν ένα modern warfare, χωρίς ωστόσο να έχουμε εκπλήξεις στην πορεία. Περισσότερα επίσημα τον Απρίλιο.

rafail apo karachatzis

Members
2018-02-07T14:07:01Z

fantasou to COD MW 2 sto PC exei perisoterous xristes "Kai etsi prepi giati einai paixnidara" (an k exei ligo lag o server ntaksi auto paleute)  apo oti to COD WW2 

stavros

Members
2018-02-07T16:43:54Z

Δεν φαντάζομαι τίποτα, τα βλέπω. Τα προβλήματα του WW2 είναι ατελείωτα, ειδικά στο PC. Τη μία με το netcode, την άλλη θέλει να έχεις ανοιχτό το task manager για τρέξει το game, ακόμα τις μισές φορές ανοίγει σε window και όχι σε full screen. Χθες μου έβγαλε Geographic region της IP μου στο US. Κρίμας τα 60hz των servers (τάχα μου), αλλά ακόμα πιο κρίμας τα 60€ που δίνουμε για το game ή τα € που δίνει ο κόσμος για συμβατό hw. Αν μπεις στο support της Activision θα δεις ένα σκασμό known issues.... ε και ? Το $ να πέφτει.

Και φυσικά το support για pc, απλά ανύπαρκτο. Μόνη ελπίδα η 3arch.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...