Asus GeForce GTX 650-E: Δύο νέες energy efficient κάρτες γραφικών

Η ASUS ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια κυκλοφορία της νέας της GeForce GTX 650-E κάρτας γραφικών, η οποία είναι ιδανική για συστήματα με τροφοδοτικά χαμηλής ισχύος μιας και συνδυάζει τις DirectX 11.1 δυνατότητες της NVIDIA GTX 650 στα 28nm με μόνο 60W κατανάλωσης, κάτι που την κάνει ιδανική για όσους ψάχνουν μια δυνατή κάρτα σε προσιτή τιμή. Η ASUS ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια κυκλοφορία της νέας της GeForce GTX 650-E κάρτας γραφικών, η οποία είναι ιδανική για συστήματα με τροφοδοτικά χαμηλής ισχύος μιας και συνδυάζει τις DirectX 11.1 δυνατότητες της NVIDIA GTX 650 στα 28nm με μόνο 60W κατανάλωσης, κάτι που την κάνει ιδανική για όσους ψάχνουν μια δυνατή κάρτα σε προσιτή τιμή.

Η νέα ASUS GeForce GTX 650-E είναι η ιδανική πρόταση αναβάθμισης για τους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες προτάσεις της NVIDIA στα 28nm. Με την απαιτούμενη ενέργεια να είναι μόλις 60W η ASUS GeForce GTX 650-E είναι ιδανική αν δεν θέλετε να αναβαθμίσετε το τροφοδοτικό σας. Θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις με 1GB ή 2GB GDDR5 μνήμης και θα μπορεί να υποστηρίξει μεσαία επίπεδα λεπτομερειών στα παιχνίδια καθώς και full HD 1080p αναπαραγωγή βίντεο.

Η νέα ASUS GeForce GTX 650-E βασίζεται στα νέα Super Alloy Power στοιχεία που υπόσχονται μικρότερες απώλειες και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις reference GeForce GTX 650, λόγω της μεγαλύτερης αντοχής στις υψηλές θερμοκρασίες. Παράλληλα η σχεδίαση των ανεμιστήρων μειώνει την σκόνη που κατακάθεται πάνω στην κάρτα και υπόσχεται μεγαλύτερη αντοχή κατά 25% σε σχέση με την reference GeForce GTX 650. Τέλος οι επιδόσεις της ASUS GeForce GTX 650-E αναβαθμίζονται ακόμα περισσότερο με την χρήση του GPU Tweak utility. Μέσα από ένα user-friendly περιβάλλον προσφέρει εύκολες ρυθμίσεις για τον πυρήνα και τις μνήμες καθώς και τα ρεύματα και τις στροφές του ανεμιστήρα ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευθείτε την σελίδα της GTX650-E-1GD5 και GTX650-E-2GD5.

Asus GeForce GTX 650-E: Δύο νέες energy efficient κάρτες γραφικών

Asus GeForce GTX 650-E: Δύο νέες energy efficient κάρτες γραφικών

Asus GeForce GTX 650-E: Δύο νέες energy efficient κάρτες γραφικών