Οπτικό x3 zoom στο νέο Galaxy Note 8

Η Samsung λέγεται πως αναπτύσσει ένα επιπλέον zoom για τις κάμερες του επερχόμενου επαγγελματικού Galaxy smartphone της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Slashgear, η Samsung έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα αρκετά ικανό smartphone που θα διαδεχθεί το κακό λανσάρισμα του Note 7. Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά ενός μοντέρνου smartphone είναι και η δυνατότητά του να τραβά υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, σε βαθμό που για πολλούς είναι τεράστιο selling point, ανάλογα πάντα με τη χρήση που θα του γίνει - πέρα από το να παίρνει τηλέφωνο φυσικά.

Το Galaxy Note 8 θα έρχεται με δύο κάμερες στο πίσω μέρος και η Samsung αναπτύσσει έναν ειδικό φακό που θα κάτσει επάνω τους προσθέτοντας τρεις φορές υψηλότερο ζουμ. Ο ένας αισθητήρας θα έχει ανάλυση 12 MP ενώ ο δεύτερος θα είναι ένας ευρυγώνιος φακός 13 MP. Η Samsung φαίνεται πως ακολουθεί τακτικές άλλων μεγάλων παικτών του χώρου όπως της Huawei. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Oppo έχει ήδη στα σκαριά φακό με οπτικό ζουμ x5 αλλά για μελλοντικά smartphones.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, Galaxy smartphone

venisk

Members
2017-05-25T06:42:26Z

Είναι τρομερή ευκολία το οπτικό ζουμ όσο χαζό και αν ακούγεται, φέρνεις αντικείμενα που δεν μπορείς να πλησιάσεις για διάφορους λόγους κοντά χωρίς να καταστρέφεις την φωτογραφία. Επίσης samsung..stereo ηχεία, το χαζό iphone που δεν χωράει η 3.5 έχει..

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...