StringPad 4D Motion Simulator Headphones στο Kickstarter

Ένα ζευγάρι ακουστικών που σκοπό έχει να κάνει πιο απολαυστική την ακρόαση ταινιών, παιχνιδιών και πλήθος άλλου περιεχομένου φέρνοντας τον χρήστη σε ένα "4D περιβάλλον".

Η StringPad έχει έδρα το Βέλγιο και η καμπάνια της βρίσκεται στο Kickstarter ζητώντας 80.000€ ούτως ώστε να πάνε τα νέα StringPad 4D Motion Simulator ακουστικά τους στη παραγωγή. Η καμπάνια έχει μερικές ώρες που βρίσκεται στον αέρα και ήδη πηγαίνει καλά. Σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης ο χρήστης θα μπορεί να "νιώσει" τον ήχο πηγαίνοντας το haptic feedback σε άλλο επίπεδο.

 

Παράλληλα λόγω της ιδιαίτερης σχεδίασης, τα ακουστικά ακουμπούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κεφαλιού που ενισχύουν ορισμένες ηχητικές συχνότητες - κυρίως τις χαμηλές - και έτσι το μπάσο γίνεται εμφατικό και αρκετά εντυπωσιακό. Φυσικά, κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά ιδιαίτερο σε περιβάλλον VR. Σημειώνεται ότι το headset περιλαμβάνει και μικρόφωνο, συνοδεύεται από ενισχυτή, neckband και mini USB to USB καλώδιο. Ο ενισχυτής αναφέρεται ως TDM (tactile dynamic motion) amplifier και μεταδίδει τόσο ήχο όσο και της "κίνησης", του εφέ που έρχεται με τα συγκεκριμένα ακουστικά.

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

kickstarter, Simulator Headphones , StringPad 4D , Motion

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...