Inno3D GTX 670 iChill HerculeZ: Custom GTX 670 από την Inno3D

H Inno3D, παρουσίασε την GTX 670 iChill HerculeZ, μια custom GTX 670 που έρχεται με το ανανεωμένο iChill HerculeZ GPU cooler, που είδαμε και εδώ. To iChill HerculeZ, είναι ένα πρωτότυπο cooler που σας δίνει την δυνατότητα παραμετροποίησης της θέσης των fans καθώς και τον αριθμό των fans. Είναι βασισμένο στην daisy chain τεχνολογία και μέσω αυτής μπορείτε να αφαιρέσετε όποιον ανεμιστήρα θέλετε για να διαμορφώσετε την κάρτα ανάλογα με τις ανάγκες σας και επίσης παρέχει ευκολότερο καθαρισμό. H Inno3D, παρουσίασε την GTX 670 iChill HerculeZ, μια custom GTX 670 που έρχεται με το ανανεωμένο iChill HerculeZ GPU cooler, που είδαμε και εδώ. To iChill HerculeZ, είναι ένα πρωτότυπο cooler που σας δίνει την δυνατότητα παραμετροποίησης της θέσης των fans καθώς και τον αριθμό των fans. Είναι βασισμένο στην daisy chain τεχνολογία και μέσω αυτής μπορείτε να αφαιρέσετε όποιον ανεμιστήρα θέλετε για να διαμορφώσετε την κάρτα ανάλογα με τις ανάγκες σας και επίσης παρέχει ευκολότερο καθαρισμό.

Κάτω από το iChill HerculeZ, κρύβεται ένα Νvidia GTX 680 reference PCB το οποίο φιλοξενεί κύκλωμα VRM 5+2 φάσεων, και ένα HDMI, ένα DisplayPort και δύο DVI. Στον τομέα των επιδόσεων η κάρτα έρχεται με factory-overclocked χρονισμούς - 1.020MHz core clock , 1.098MHz Boost και 1.502MHz για τα 2GB GDDR5 memory chips.

Τέλος, η Inno3D GTX 670 iChill HerculeZ εθεάθη σε κινέζικο κατάστημα στην τιμή των $506. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν η Inno3D θα ακολουθήσει παρόμοια τιμολογιακή πολιτική και στην Ευρώπη, ούτε την ημερομηνία διάθεσης της σε ευρωπαϊκούς resellers.

Inno3D GTX 670 iChill HerculeZ: Custom GTX 670 από την Inno3D