AMD RX 490 GPU εμφανίζεται στο site της εταιρίας

Μια έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν σήμερα στο site της AMD, καθώς είδαμε να αναγράφεται το μοντέλο της RX 490. Μια έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν σήμερα στο site της AMD, καθώς είδαμε να αναγράφεται το μοντέλο της RX 490.

Η κάρτα εμφανίστηκε σε έναν πίνακα καρτών γραφικών που σχετίζονται με μια προσφορά που ετοιμάζει για το παιχνίδι Total War Warhammer και θα έχει διάρκεια έως και τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Η RX 490 εμφανίστηκε ανάμεσα σε πολλές άλλες κάρτες, όπως για παράδειγμα τις εξίσου ακυκλοφόρητες RX 480, RX 470 και RX 460 αλλά και μερικές που προορίζονται για τη mobile αγορά.

Η RX 490 πιθανότατα αναφέρεται σε κάποια μεγαλύτερη Polaris κάρτα γραφικών που θα κυκλοφορήσει μέσα στην περίοδο της προσφοράς όμως το πρόσφατο update του Raja koduri στο Twitter σχετικά με την ανάπτυξη των Vega γεννά ερωτήματα για τη συνέχεια. Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη διαρροή που προέρχεται μάλιστα από επίσημη πηγή, επιβεβαιώνει τη κυκλοφορία μιας νέας κάρτας, ταχύτερης από την RX 480 που κυκλοφορεί στις 29 Ιουνίου.


 AMD RX 490 GPU εμφανίζεται στο site της εταιρίας
 AMD RX 490 GPU εμφανίζεται στο site της εταιρίας