Το Xiaomi Mi 6 έρχεται τον Φεβρουάριο σύμφωνα με φήμες

Το επόμενο smartphone της Κινέζικης Xiaomi ενδέχεται να κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο αναφέρουν φήμες που βρίσκονται "κοντά" με την εταιρία.

Το handset πολύ πιθανόν να εξοπλίζεται με τον νέο Snapdragon 835 της Qualcomm που θα κατασκευάζεται και με τη βοήθεια της Samsung. Οι σημερινές πληροφορίες έρχονται αναφέρουν πως η Samsung αντιμετωπίζει και ορισμένα προβλήματα στη παραγωγή του νέου SoC, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί τόσο από την ίδια όσο και από τη Qualcomm που έχει αναλάβει τη σχεδίασή του. Όσον αφορά το Mi 6, το smartphone θα βρίσκεται στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως εμφανιστεί και στην έκθεση MWC 2017

Υπάρχουν βέβαια και άλλες φήμες που δηλώνουν πως το handset θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο, λόγω των προβλημάτων στη παραγωγή του νέου chip. Τα εν λόγω προβλήματα εάν επιβεβαιωθούν ενδέχεται να έχουν επίπτωση και στη κατασκευή του επερχόμενου Galaxy S8 που ετοιμάζει η Samsung για το πρώτο μισό του έτους.

 

 

 

 

 

Πηγή.

smartphones, qualcomm, xiaomi, Snapdragon 835, mi 6 , MWC 2017

venisk

Members
2016-12-27T13:27:07Z

Ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω αν θα με πείσουν ποτέ να πάρω κινητό τους 500+ ευρώ που σε λιγότερο από 2 μήνες θα έχει χάσει μεγάλο μέρος της αξίας του!!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...