Το Commodore 64 Mini έρχεται γεμάτο αναμνήσεις!

Τα τελευταία χρόνια έχουν γεμίσει... νοσταλγία με τη κυκλοφορία των NES Classic και SNES Classic, όμως ήρθε η ώρα για το mini Commodore 64 που αναμένεται σύντομα!

Η δημοφιλής κονσόλα του παρελθόντος αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος (η ημερομηνία δεν έχει αποσαφηνιστεί) με διαστάσεις στο 50% του αρχικού μεγέθους του Commodore 64, ενώ θα περιλαμβάνει μαζί και 64 παιχνίδια που άφησαν πραγματικά εποχή. Η εν λόγω "ρέπλικα" διαθέτει όλα τα νέα τεχνολογικά καλούδια για τη σύνδεσή του με την τηλεόραση όπως HDMI υποδοχή και δύο USB για τη σύνδεση των χειριστηρίων, επιτρέποντας έτσι το gaming και με δύο παίκτες. Ο δημιουργός του, η Retro Games, αναφέρει πως η κονσόλα θα διαθέτει και δύο emulation modes, το ένα με pixel filters θυμίζοντας την εμπειρία που είχαμε με τις CRT οθόνες, ενώ η δεύτερη θα είναι η pixel perfect μέθοδος.

Το κόστος της σύμφωνα με την ανακοίνωση θα βρίσκεται στα $95 και έτσι το C64 Mini αναμένεται να γίνει το νέο NES Classic, εξάπτοντας το ενδιαφέρον των retro gamers που έζησαν την εποχή εκείνη. Ανάμεσα στα παιχνίδια υπάρχουν και δημοφιλείς τίτλοι όπως το Avengers μεταξύ άλλων.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

console, Commodore 64 mini, retro gaming, retro games, crt

stavros

Members
2018-07-25T08:28:23Z

Τον Οκτώβριο στα US

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...