Και νέο χρώμα στο Apple iPhone 8!

Οι πρόσφατες φήμες αναφέρουν πως ένα νέο χρώμα, ονόματι Blush Gold θα κάνει την εμφάνισή του με το iPhone 8.

Η αμερικάνικη εταιρία προσπαθεί με διάφορους τρόπους να φανεί καινοτόμα στον τελικό χρήστη. Άλλοτε με την είσοδο κάποιας ενδιαφέρουσας τεχνολογίας και άλλοτε με... κάποιο νέο και μοναδικό χρώμα, όπως το Blush Gold που ετοιμάζει για το επερχόμενο iPhone 8. Να σημειώσουμε πως η εταιρία ετοιμάζει με βάση τις φήμες που κυκλοφορούν και τα iPhone 7s και 7s Plus σύντομα και ίσως τα δούμε να αποκαλύπτονται μαζί με το 8, με το τελευταίο να αποτελεί την πολυαναμενόμενη συσκευή του έτους.

Οι σχεδιαστικές και οι hardware αλλαγές θα δίνουν το παρών και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον όπως και κάθε χρόνο την προκαθορισμένη περίοδο του Φθινοπώρου. Τέλος, δε μια προσπάθεια να μειώσει τις εκδόσεις της, η Apple ίσως κυκλοφορήσει το smartphone της σε δύο μόνο παραλλαγές, με 128 και 256GB αποθηκευτικού χώρου με προτεινόμενες τιμές στα 1100 και 1200 δολάρια αντίστοιχα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

iphone 8, apple, color, Blush Gold

FeelsBadMan

Members
2017-08-16T15:44:17Z

Η τιμή του είναι τουλάχιστον αστεία.Παρόλα θα υπάρξουν θύματα που θα πουν ότι πληρώσεις παίρνεις! Μόνο που στην τιμή αυτή κάποιος μπορεί να αγοράσει 2 S8!!!

Edit:Και όσο αναφορά το design, επειδή θα γίνει νύξη για καινοτομία, είναι μια πολύ καλή αντιγραφή του essential phone.

 

venisk

Members
2017-08-17T07:33:32Z

Δύσκολα 2 s8 βγάζουν την αυτονομία ενός 7 plus... :hehe: Android αξίζει μέχρι 200 ευρώ να λαγκάρει και να δικαιολογείς οτι έδωσες λίγα χρήματα ή ένα one plus 5 μέχρι εκεί όμως....

 

Συμφωνώ ότι είναι αστεία η τιμή και εντελώς εξωφρενική και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν παίρνεις ότι πληρώνεις. Κινητό είναι με τόσα λεφτά αγοράζεις macbook....

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...