Ξεκίνησε η διάθεση του Ubuntu 13.10!

Η σκληρή δουλειά των ανθρώπων της Canonical, επέφερε το Ubuntu 13.10 με νέες λειτουργίες και μικρότερες απαιτήσεις! Η σκληρή δουλειά των ανθρώπων της Canonical, επέφερε το Ubuntu 13.10 με νέες λειτουργίες και μικρότερες απαιτήσεις!

Η έκδοση 13.10 είναι ο προάγγελος αυτών που θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με την Canonical αφού η εταιρεία εργάζεται πυρετωδώς για να φέρει το λειτουργικό και στα mainstream smartphones μέχρι το 2014. Η πρόοδος, είναι αρκετά μεγάλη. Ήδη από την 13.10, βλέπουμε αρκετές βελτιώσεις στον τομέα των ενσωματωμένων εφαρμογών αλλά και στη λιγότερη χρήση μνήμης και εξοικονόμηση ενέργειας με μικρότερες απαιτήσεις γραφικών.

Μαζί με την 13.10 η Canonical διαθέτει και μια σειρά εργαλείων SDK, για την δημιουργία εφαρμογών, ενώ υποστηρίζεται και το πρότυπο HTML5 για αποδοτικότερη δημιουργία smartphone apps. Στα χαρακτηριστικά του, εμφανίζονται περισσότερες επιλογές αναζήτησης σε μεγάλες search engines όπως Google, Amazon, Flickr, ενώ μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Το Ubuntu 13.10 είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα στο Ubuntu.com




Ξεκίνησε η διάθεση του Ubuntu 13.10!