Τον Αύγουστο επιστρέφει το Start Menu στα Windows 8

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Verge, η Microsoft σχεδιάζει να επαναφέρει το Start Menu στα Windows 8 τον Αύγουστο μέσω ενός νέου update. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Verge, η Microsoft σχεδιάζει να επαναφέρει το Start Menu στα Windows 8 τον Αύγουστο μέσω ενός νέου update.

Αν και η εταιρεία είχε ανακοινώσει την -για πολλούς χρήστες- πολυαναμενόμενη προσθήκη κατά τη διάρκεια του BUILD 2014, δεν είχε επιβεβαιωθεί το πότε θα ενσωματωνόταν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Το Start Menu έρχεται ανανεωμένο, ωστόσο περιλαμβάνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που γνωρίσαμε στα Windows 7, όπως η λίστα με τα προγράμματα που έχουν χρησιμοποιηθεί πρόσφατα. Το νέο μενού, θα ενσωματώνει επίσης τα Windows 8 app buttons και τα live tiles.

Επιπλέον, οι "Metro" εφαρμογές των Windows 8 θα «τρέχουν» πλέον στη κλασική επιφάνεια εργασίας (των Windows) στο δικό τους παράθυρο. Με αυτό τον τρόπο η Microsoft επικεντρώνεται περισσότερο στους desktop χρήστες και τα Windows γίνονται… ξανά Windows, όπως υποσχέθηκε πριν από λίγο καιρό η εταιρεία.


Τον Αύγουστο επιστρέφει το Start Menu στα Windows 8