Το Greek Bailout Fund "ρίχνει" τους servers του IndieGoGo

Το ενδιαφέρον αρκετών κατοίκων ανά τον κόσμο έχει συγκεντρώσει η υπηρεσία Crowdfunding IndieGoGo, όταν αναρτήθηκε το project Greek Bailout Fund. Το ενδιαφέρον αρκετών κατοίκων ανά τον κόσμο έχει συγκεντρώσει η υπηρεσία Crowdfunding IndieGoGo, όταν αναρτήθηκε το project Greek Bailout Fund.

Οι δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που πνέουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα, όμως οι φιλέλληνες πήραν τον νόμο στα χέρια τους και μέσω της υπηρεσίας IndieGoGo προσπαθούν να συγκεντρώσουν το ποσό των 1.6 δις ευρώ, προκειμένου να ελαφρυνθεί η Ελλάδα από τα οικονομικά βάρη της.

Το project συγκέντρωσε τέτοιο ενδιαφέρον που οι servers του IndieGoGo έπεσαν λίγα λεπτά αργότερα, ενώ το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκεται λίγο κάτω από το 1 εκατομμύριο ευρώ. Όπως αναφέρεται στην σχετική σελίδα, η κίνηση δεν γίνεται μονάχα για την Ελλάδα, αλλά κυρίως για την βοήθεια του λαού της, επισημαίνοντας πως εάν δεν μπορεί να βοηθήσει η κυβέρνηση ή οι τοπικές τράπεζες, υπάρχουν δεκάδες άνθρωποι στον κόσμο (μια και είναι διεθνής υπηρεσία) να βοηθήσουν όσο μπορούν στη διάσωση της χώρα και των κατοίκων της.

Εάν κάθε Ευρωπαίος διαθέσει το λιγότερο 3?, τότε ο στόχος θα επιτευχθεί και το 1.6 δις. θα πάει κατευθείαν στους ανθρώπους της χώρας. Ως αντάλλαγμα των χρημάτων δίνονται διάφορα απλά και πιο σύνθετα υλικά, όπως φέτα, ούζο, καλάθι γεμάτο με ελληνικά προϊόντα, ελληνικό κρασί, μέχρι και ένα ταξίδι δύο ατόμων στην Αθήνα.


Το Greek Bailout Fund