Το Thermaltake Core P1 mITX Chassis μπορεί να σταθεί στον τοίχο!

Το νέο κουτί της Thermaltake μπορεί εύκολα να βρεθεί στον τοίχο του δωματίου σας και αυτό χάρη στην μελετημένη του σχεδίαση και την open frame φύση του.

Η Thermaltake έχει κάτι να προσφέρει σε όσους αρέσκονται να επιδεικνύουν το PC τους σε φίλους και την οικογένεια! Το Core P1 είναι το νέο της mini ITX κουτί το οποίο παρά την Open frame σχεδίαση μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο - και να διακοσμήσει τον χώρο! Υποστηρίζει όπως αναγράφεται και στην ονομασία του μόνο ITX μητρικές, δίνοντας όμως χώρο για εγκατάσταση AIO υδροψύξεων μέχρι και ολοκληρωμένα custom loops ενώ το tempered glass πάχους 5mm προστατεύει και περιορίζει τα πολύ ενοχλητικά (και σαφώς RGB) LED του συστήματος.

 

 

Στο κουτί μπορούν να εγκατασταθούν ψύκτρες με ύψος μέχρι 170cm και κάρτες γραφικών με μήκος έως 380mm οπότε πρακτικά χωρούν τα πάντα. Η Thermaltake παρέχει τρεις τρόπους τοποθέτησης του κουτιού, οριζόντια, κάθετα καθώς και στον τοίχο, οι τελευταίοι όμως θα χρειαστούν την κατάλληλη υποδομή στο σπίτι για την ασφαλή στερέωση. Για την ώρα η εταιρία δεν αναφέρει τιμές ή διαθεσιμότητα.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Thermaltake, tempered glass

pRieStaKos

Members
2017-03-17T22:09:50Z

145$

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...