Η Google ανακοίνωσε και επίσημα το νέο smartphone Pixel 3a

Με σημαντικά χαμηλότερη τιμή από τις μεγάλες υλοποιήσεις της η Google διαθέτει το Pixel 3a το οποίο διακρίνεται κυρίως για την κάμερα.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στο Google I/O που λαμβάνει χώρα στο Mountain View της Καλιφόρνια και ουσιαστικά περιλαμβάνει δύο εκδόσεις, την 3a και την 3a XL με τη δεύτερη φυσικά να διαφέρει στο μέγεθος και σε ορισμένες ακόμη λεπτομέρειες. Η Google στοχεύει τιμές από τα $399 για την απλή έκδοση και τα $479 για την XL και έτσι είναι αρκετά χαμηλότερες από τα $799 που ζητούσε το περσινό μοντέλο.

Το 3a σχεδιάζεται με μια οθόνη 5.6 ιντσών ανάλυσης 2220 x 1080 pixel τύπου OLED ενώ παράλληλα έχει μια μπαταρία 3000mAh που αναμένεται να το κρατήσει σε λειτουργία για μια πλήρη μέρα με άνεση. Η XL εκδοχή έχει διαγώνιο οθόνης 6 ίντσες και ανάλυση 2160x1080 και πάλι τύπου OLED με μπαταρία μεγέθους 3700mAh ενώ και οι δύο τρέχουν χάρη στο καινούριο SoC της Qualcomm, τον Snapdragon 670 που δίνει έμφαση στο AI και στις βελτιωμένες επιδόσεις κατά το mobile gaming. Οι επιδόσεις σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά αυξάνονται κατά 15% ενώ οι συχνότητες μειώνονται ελαφρώς για καλύτερη ενεργειακή διαχείριση.

Η εμφάνιση βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι με το απλό 3 και έτσι έχουμε κυρτές γωνίες και μονή κάμερα στο πίσω μέρος ανάλυσης 12MP, όμοια με αυτές των Pixel 3, που σημαίνει ότι η φωτογραφική εμπειρία είναι πανομοιότυπη παρουσιάζοντας αρκετά καλή ποιότητα για το κόστος των συσκευών. Παράλληλα λόγω της αγοράς στην οποία στοχεύουν βλέπουμε και την ενσωμάτωση ενός 3.5mm audio jack, κάτι που δεν υπάρχει στις υπόλοιπες συσκευές της εταιρίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά τα δίκτυα κινητής υποστηρίζονται όλες οι 4G μπάντες. Εν αρχή, οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε 13 χώρες ενώ σύντομα θα μπορούμε να το προμηθευτούμε και από το site της εταιρίας.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

smartphones, midrange, pixel 3a, pixel 3a xl, snapdragon 670

FeelsBadMan

Members
2019-05-08T09:52:20Z

Παρά τα μέτρια specs που μπρούμε να δουμε σε κινητά της Xiaomi κάτω των 200€, η κάμερα του φαίνεται φανταστική, και το γεγονός ότι θα πέρνει πρώτο updates δεν ειναι διολου κακο. Βέβαια στα 400€ βρίσκεται κοντά τιμολογιακά και με το S10 e που πέφτει όσο περνάει ο καιρός και μάλλον θα το δουμε να το ανταγωνίζεται σε κανα δίμηνο.

GregEl

Members
2019-05-08T10:34:48Z

Επιτέλους ένας σωστός διάδοχος για το Nexus 5X μου, του οποίου η μπαταρία μετά από 3 χρόνια είναι στα τελευταία της. Πότε έρχεται Ελλάδα; Αυτά τα soonTM  google δεν μας βοηθάνε. Και αυτού θα πέσει η τιμή μετά από λίγο σχετικά καιρό, αλλά εγώ το αγοράζω και στα 400. Καλό μέγεθος, χωρίς notch, με καλό hardware για τα πάντα εκτός gaming (που έτσι και αλλιώς δεν θα κάνω ποτέ σε κινητό), καρφί για ακουστικά και τρομερή κάμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...