Το "διαφορετικό" πικαπ της Pink Donut στο Kickstarter

Η Pink Donut σχεδίασε ένα εναλλακτικό πικαπ που διακρίνεται για τη φορητότητά του αλλά και από τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που ενσωματώνει ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη καμπάνια του Kickstarter.

Το RokBlok τοποθετείται επάνω στον εκάστοτε δίσκο (45 ή 33 στροφών) και απλά περιστρέφεται διαβάζοντας τις αυλακώσεις αναπαραγάγοντας ότι "βρίσκεται" στον δίσκο ενώ τα πάντα βρίσκονται στο μικρό καφετί "κουτάκι". Το κουτί διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, συν μερικά σύγχρονα καλούδια που το κάνουν να ξεχωρίσει από τα πικαπ του χώρου. Οι ηχόφιλοι λοιπόν και δη όσοι λατρεύουν το βινύλιο θα δουν με άλλο μάτι το RokBlok. Στο ίδιο κουτί περιλαμβάνονται ηχεία, Bluetooth 4.2 με A2DP, επαναφορτιζόμενη μπαταρία με 4 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ενώ ο χρόνος φόρτισης ανέρχεται στις 2 ώρες. Μέσω του Bluetooth 4.2, η συσκευή έχει εμβέλεια 10 μέτρα και έτσι μπορεί να streamάρει ήχο σε κάθε υποστηριζόμενη συσκευή. 

Φτάνοντας στη τιμή, το RokBlok είναι σχετικά προσιτό, αγγίζοντας τα $60 για τους early bidders. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή στα μέσα του 2017 ενώ οι αποστολές των πρώτων μονάδων θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους. 

 

 

 

 

 

Πηγή.

kickstarter, pink donut, record player, turntable

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...