Το Steam μπορεί πλέον να μεταφέρει τα games σε άλλο drive!

Η πολυπόθητη επιλογή "move" προστίθεται στον client και έτσι μπορούμε να μεταφέρουμε χωρίς κόπο - όπως μέχρι σήμερα - games σε έναν άλλον σκληρό δίσκο ή SSD!

Μέσα στο σαββατοκύριακο ο client του Steam μας ζήτησε αναβάθμιση! Στη νέα έκδοση εκτός από τις συνήθεις διορθώσεις bugs και άλλων σχετικών, η Valve προσθέτει και την επιλογή της μετακίνησης μιας εγκατάστασης παιχνιδιού από έναν δίσκο σε έναν άλλο. Προτού δούμε το χαρακτηριστικό ο χρήστης έπρεπε να μεταφέρει "με το χέρι" την εγκατάσταση σε άλλο μέσο, και να δηλώσει στον client μια επιπλέον τοποθεσία για τα games. 

Επισημαίνεται πως το feature το ζητούσε εδώ και αρκετό καιρό η κοινότητα και σίγουρα είναι αρκετά χρήσιμο για πολλούς gamers που θέλουν να μετακινήσουν τα games που δε τρέχουν συχνά σε κάποιο πιο αργό μέσο αποθήκευσης, γλυτώνοντας έτσι χώρο.  

 

 

106.jpg

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gaming, ssd, Valve , Steam

venisk

Members
2017-01-23T09:58:02Z

Επιτέλους!! Γίνεται και σε origin και uplay αυτο? Πραγματικά χρήσιμο.

aetos1988

Members
2017-01-23T10:08:21Z

Επιτέλους! Μακάρι να γινόταν και στο origin κάτι αντίστοιχο ! 

stavros

Members
2017-01-23T10:09:00Z

Back up τα αρχεία του game σε άλλον δίσκο, remove/uninstall του game μέσα από steam, εγκατάσταση του game όπου θέλεις (δίσκο) από steam, διακοπή εγκατάστασης στο >3% περίπου, copy - paste τα αρχεία του game από το σημείο back up στο νέο σημείο της νέας εγκατάστασης και verify από steam. Μου έχει πιάσει στην πλειονότητα των παιχνιδιών. Από όσο μου έχουν πει φίλοι ισχύει και στο Uplay, δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω τσεκάρει αν έχει verify των αρχείων των τίτλων.

 

Σαφώς και η επιλογή της steam είναι πολύ πιο λειτουργική, όμως τρόπος υπήρχε.

Astalavista

Members
2017-01-23T10:24:27Z

Έτσι "χεράτα" γίνεται και στο Uplay. Πας στο παιχνίδι σου, του λες "locate", δείχνεις τον φάκελο που το έχει βάλεις και κάνει verify.

 

Αλλά επιτέλους το Steam δείχνει πως πρέπει να γίνεται, τόσο καιρό ήταν χαζή η διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...