Δύο ακόμη 200 Series μητρικές αποκαλύπτει η GIGABYTE

Η εταιρία που φέτος δεν έχει σταματημό στην αποκάλυψη νέων μοντέλων είναι σίγουρα η GIGABYTE, η οποία μας παρουσιάζει άλλες δύο, πιο προσιτές προτάσεις της. 

Οι μητρικές έρχονται για να καλύψουν τα όποια τιμολογιακά κενά έχει αφήσει η GIGABYTE στην αγορά των νέων 200 Series της. Η H270 Gaming 3 αποτελεί ένα από τα βασικότερα μοντέλα της που εφοδιάζεται με RGB LED και φέρει μια Gaming αμφίεση ενώ προορίζεται για προσιτά builds και χρήστες που δεν σκοπεύουν να ασχοληθούν με το overclocking. Η μητρική παρ' όλαυτά φέρει δύο PCIe υποδοχές και υποστηρίζει max μέχρι δύο AMD GPUs σε διάταξη Crossfire κάτι που σημαίνει πως η δεύτερη PCIe με τη μεταλλική ενίσχυση τρέχει σε x4 mode.  Επιπλέον gaming χαρακτηριστικά δίνουν το παρών, όπως ο Killer E2500 ελεγκτής δικτύου και το Amp-up audio αλλά και η πλήρους ταχύτητας M.2 (PCIe Gen3 x4) για συσκευές αποθήκευσης έως 32Gbps

Η δεύτερη μητρική είναι η GA-Z270X-Ultra Gaming. Αυτή αποτελεί ένα ελαφρώς πιο high end μοντέλο μια και υποστηρίζει SLI και Crossfire μεταξύ δύο καρτών, ενώ φέρει πλήθος υποδοχών για ένα σύγχρονο σύστημα. Η GIGABYTE τοποθέτησε επίσης και μια U.2 καθώς και μια M.2 για σύνδεση μέσων αποθήκευσης. Όπως και οι περισσότερες της εταιρίας, έρχεται με RGB φωτισμό και πολλαπλές ζώνες ελέγχου μέσα από το παρεχόμενο software, ενώ η συγκεκριμένη μπορεί να υποστηρίξει και υψηλότερες συχνότητες λειτουργίας του επεξεργαστή με τη μέθοδο του overclocking. Η διαθεσιμότητα τόσο της GA-Z270X-Ultra Gaming όσο και της H270 Gaming 3 έχουν ήδη ξεκινήσει και οι προτεινόμενες τιμές τους ανέρχονται σε 160€ και 120€ αντίστοιχα για την αγορά της Ευρώπης.

 

h270 gaming3.jpg

ultra gaming.jpg

 

 

Πηγή: GIGABYTE

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, m.2 ssd, rgb led, 200 series, H270 Gaming 3, GA-Z270X-Ultra Gaming

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...