0db και στα fans του PC από την EK Water Blocks!

Η γνωστή εταιρία στον χώρο των custom υδροψύξεων υλοποιεί την ιδέα που μέχρι σήμερα συναντούσαμε στις κάρτες γραφικών.

Οι ανεμιστήρες Vardar της EK Water Blocks αναβαθμίζονται με το χαρακτηριστικό 0dB το οποίο όλοι μας έχουμε, έστω και επιδερμικά, συναντήσει σε πλήθος καρτών γραφικών της αγοράς. Μέσω του PWM κυκλώματος που υποστηρίζουν μπορούν να ρυθμίσουν τις στροφές ανάλογα με την ένταση που δίνεται από τη σύνδεση. Αυτό μπορεί να ακούγεται νορμάλ, όμως η εταιρία αναφέρει πως εάν το σήμα πέσει σε συχνότητα κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο, τότε οι ανεμιστήρες σταματούν προσφέροντας μερικά πλεονεκτήματα.

Αρχικά, η διάρκεια ζωής του ανεμιστήρα αυξάνεται αρκετά, κάτι που αναφέρει και η EK για τους νέους Vardar EVO, ενώ επίσης η συσσώρευση σκόνης είναι κατά πολύ μικρότερη στο εσωτερικό του PC. Και το καλύτερο, είναι φυσικά η αθόρυβη λειτουργία όταν το χαρακτηριστικό αυτό είναι ενεργό, ένα από τους λόγους που έρχονται αυτοί οι ανεμιστήρες στην αγορά.

Η EK παρέχει αρκετές εκδόσεις των pressure ανεμιστήρων Vardar με τιμές που ξεκινούν από τα 14,95€ (120mm) στο webshop της και φτάνουν και τα 20,95€ για τα 140mm. Πληροφορίες στη πηγή.

//www.hwbox.gr/forum/uploads/monthly_2017_08/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." href="https://www.hwbox.gr/forum/uploads/monthly_2017_08/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." class="ipsAttachLink ipsAttachLink_image">//www.hwbox.gr/forum/uploads/monthly_2017_08/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." src="https://www.hwbox.gr/forum/uploads/monthly_2017_08/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." data-unique="bmgxebiyt" class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" style="">

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...