Η Microsoft κλείνει την streaming υπηρεσία Mixer

Η νεοσύστατη streaming υπηρεσία Mixer από τη Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τις πύλες της προς το κοινό.

 

Μετά από την εξαγορά της υπηρεσίας από τη Microsoft το 2016, αρκετά μεγάλα ονόματα της streaming κοινότητας ανακοίνωσαν την είσοδό τους στο μεγάλο ρόστερ του Mixer με μεγαλύτερους ίσως τον Ninja και τον Shroud, που ασχολούνται με το gaming δημοφιλών παιχνιδιών όπως του Call of Duty και του Fortnite. Το συστατικό και η διαφορετική αισθητική του Mixer κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή για περίπου 3 χρόνια με τη συνεχή χρηματοδότηση της Microsoft στο παρασκήνιο, όμως όπως φαίνεται, αυτό δεν ήταν αρκετό.

Μέσα από την ανακοίνωση τόσο των ανθρώπων του Mixer όσο και της Microsoft, γίνεται γνωστό πως η υπηρεσία θα σταματήσει τη λειτουργία της και οι μεγάλοι συνεργάτες της θα μεταβούν στο Facebook Gaming, μια εξίσου ανερχόμενη και ενδιαφέρουσα υλοποίηση στον χώρο του streaming. Ο λόγος έγκειται κυρίως στην αδυναμία του Mixer να ανταγωνιστεί τις μεγαλύτερες υπηρεσίες του χώρου, το YouTube και το Twitch, όπου αυτή τη στιγμή κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Παρά το κλείσιμο της υπηρεσίας η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι μεγάλες συνεργασίες που έχει θα συνεχίσουν στο Facebook Gaming, ενώ θα υπάρξουν γενναίες αποζημιώσεις με τη μορφή "διπλού μισθού". Παράλληλα όσοι έχουν στη κατοχή τους συνδρομές Mixer Pro, θα πάρουν τα χρήματά τους με τη μορφή Xbox Gift cards μόλις το Mixer κλείσει επίσημα, κάτι που αναμένεται να συμβεί φέτος, τις 23 Ιουλίου.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

gaming, streaming service, mixer, shutdown

tasos kats

Members
2020-06-23T09:27:14Z

ότι ακουμπά η Microsoft σ....α γίνεται την εχουν καταραστεί ;

stavros

Members
2020-06-23T12:38:59Z

Αν θυμάμαι καλά, όταν οι shroud & ninja πήδηξαν στο mixer (φυσικά το αντίτιμο ήταν εξωπραγματικό), τότες ο DrDisrespect είχε πει πως αυτός δεν πάει στο mixer (αν και πρώτα σε αυτόν έκαναν πρόταση) επειδή δεν έβλεπε μέλλον. Τώρα όλοι πίσω στο Twitch, αλλά υποθέτω με νέους "κανόνες".

stavros

Members
2020-06-23T20:04:28Z
Αλλάζουν και τα standards στο Facebook
 
Manufactured Sharing
Monetization Eligibility Standards Update
Manufactured sharing behavior within groups - specifically sharing links in groups to artificially gain new followers and/or viewers - is now being flagged as a violation of Monetization Eligibility Standards (MES) because it artificially inflates distribution and monetization. Last year we announced our focus on removing monetization incentives from content that creates less value for people and added manufactured sharing to our Content Guidelines for Monetization.
We are sharing this information to give you an opportunity to alter the way you share your content so you can avoid violations that can impact your ability to monetize.
PS: αναμένεται μεγάλο ξεασκαρτάρισμα και στροφή σε Twitch & Youtube
 

stavros

Members
2020-06-29T10:45:26Z

Πάμε trovo, εκεί τους βλέπω να καταλήγουν

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...