nVidia: Κανένα ενδιαφέρον για το Mantle API

Σύμφωνα με δήλωση των Tom Petersen & Rev Lebaradian, η nVidia δεν βλέπει κάποιο όφελος από την χρήση του Mantle API. Σύμφωνα με δήλωση των Tom Petersen & Rev Lebaradian, η nVidia δεν βλέπει κάποιο όφελος από την χρήση του Mantle API.

"Δεν γνωρίζουμε πολλά για το Mantle, δεν είμαστε μέρος του. Εαν βλέπουν την αξία ας το προχωρήσουν. Και εάν μπορούν να πείσουν τους game developers, ας το κάνουν. Δεν είναι ένα προϊόν της nVidia. Το σημείο κλειδί είναι να προσφέρονται τεχνολογίες που θα προσφέρουν όφελος στους gamers. Το Mantle δεν είναι ξεκάθαρα σίγουρο ότι θα φέρει σημαντικά οφέλη" είπαν σε Podcast του MaximumPC.

Οι δηλώσεις ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενες από τους δύο εκπροσώπους της nVidia που εν μέρη πιστεύουν ότι δεν "υπήρχε λόγος" που η AMD κατασκεύασε ένα νέο API την ώρα που η nVidia λανσάρει νέους drivers που φτάνουν "στα όριά το" το DirectX 11 με τον αντικαταστάτη του να διακρίνεται σιγά-σιγά στον ορίζοντα. Τέλος, ο Tom Petersen πιστεύει πως οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν με το DirectX 12.



nVidia: Κανένα ενδιαφέρον για το Mantle API