Featured Build: Project Saylenshu

Στημένο για τον διαγωνισμό Casemod Series 2017 της Cooler Master, αυτό το case mod βασισμένο στο MasterCase 5 έχει σίγουρα το "κάτι διαφορετικό".

Οι τελικές εικόνες παρουσιάζουν το τελικό αποτέλεσμα που έχει αρκετά πολύγωνα και aggressive εμφάνιση που θυμίζει όχημα από τη σειρά Transformers. Τα περίσσια panel έχουν πρακτικά βιδωθεί επάνω στο απλό σασί του κουτιού αφού πρώτα έχουν βαφτεί στα τρία βασικά χρώματα, κόκκινο, ασημί και μαύρο θέτοντας έτσι περιορισμένες επιλογές για το hardware που ακολουθεί.

Στο εσωτερικό επιλέχθηκαν υποσυστήματα της MSI, όπως μητρική B150M Night Elf μαζί με μια απλή κάρτα γραφικών GTX 950 με το Twin Frozr V σύστημα ψύξης αλλά και δύο Ripjaws DDR4 κόκκινου χρώματος. Ο επεξεργαστής είναι ο Intel i5 6600, Skylake αρχιτεκτονικής και ο SSD, ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε στην εξωτερική πλευρά του κουτιού στο σχετικό bay και είναι ένας Samsung 850 EVO. Η εισαγωγή δείχνει γεμάτη με ανεμιστήρες Silencio FP της Cooler Master που βοηθούν στη ψύξη του εσωτερικού, ενώ ο επεξεργαστής ψύχεται από μια ψύκτρα της σειράς MasterAir Maker 8 της Cooler Master.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

msi, case mod, ripjaws, cooler master, MasterCase 5, case modding, pc modding, aggressive , red

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...