Featured Build: T-900 SCARAV

Ένα σύστημα του TantricmodZ με το κουτί της Thermaltake T-900 έρχεται στο προσκήνιο και σίγουρα μας αφήνει άφωνους από την λεπτομέρεια.

Το T900 είχε κερδίσει αρκετά βραβεία κατά την κυκλοφορία του και είναι το κουτί που σχεδίαση η Thermaltake σε συνεργασία με την Watermod France, φτάνοντας στο αποτέλεσμα που μετά βίας μπορούμε να εντοπίσουμε στις φωτογραφίες παρακάτω. Η μητρική ASUS Maximus IX Code έχει δώσει το χρώμα που ξεχωρίζει και χάνεται μέσα στο μαύρο του υπόλοιπου build. Παράλληλα μια GTX 1070 STRIX πλαισιώνει το σύστημα ενώ SSD και μνήμες κατασκευάζονται από την V-Color. Στο σύστημα έχει εγκατασταθεί μια custom υδρόψυξη με δύο tanks τοποθετημένα με κλίση, αλλά το σημαντικότερο στοιχείο του είναι τα δύο machine guns που ολοκληρώνουν τις δύο πλευρές του συστήματος.

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

build, case mod, Thermaltake, TantricmodZ, pc modding, custom watercooling, t-900

GregEl

Members
2018-11-16T19:11:13Z

Δεν ξέρω τι είναι, αλλά κάτι δεν μου αρέσει σε αυτό το style scratch build. Μερικά καλώδια και σωλήνες είναι σαν βγαλμένα από το predator που είναι ωραία αισθητικά, αλλά ίσως κάποια πάνελ που δεν έχουν τόσο texture του δίνουν αισθητική πλαστικού παιχνιδιού που δεν μου αρέσει. Ωραίο γενικά, αλλά δεν τρελάθηκα.

asder

Members
2018-11-16T20:15:28Z

απο μπροστά σάν επαγγελματικη τοστίερα είναι

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...