Featured Build: InWin 905 by Benq

Ο mods by Benq παρουσίασε ένα AMD σύστημα το οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον και της εταιρίας με χρυσά hardtubes και τη reference κάρτα γραφικών RX 5700.

Το σύστημα περιλαμβάνει μια μητρική της ASUS για το X570 chipset καθώς και έναν Ryzen επεξεργαστή ενώ στο επίκεντρο του build βρίσκεται η custom υδρόψυξη με κομμάτια της Bitspower παρέα με επιχρυσωμένα hardtubes που γίνονται bend με τον γνωστό τρόπο που μας έχει συνηθίσει και σε παλιότερες υλοποιήσεις ο Benq. Εδώ το σύστημα με το κόκκινο ψυκτικό υγρό, το δοχείο υγρού που 'στέκεται' στον αέρα χάρη στις σκληρές μεταλλικές σωληνώσεις και τον εξίσου κόκκινο φωτισμό στο εσωτερικό θυμίζουν ένα gaming και ταυτόχρονα πολυτελές σύστημα που κρύβει μαζί και μια Radeon RX 5700 της AMD. Το συγκεκριμένο build μπήκε στο στόχαστρο και της AMD η οποία το αναδημοσίευσε στα κοινωνικά της δίκτυα ως ένα μοναδικό και εντυπωσιακό σύστημα με full hardware της εταιρίας.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

amd, case mod, ASUS , custom, watercooling, ryzen, pc modding, Bitspower, hardtubes, x570 chipset, rx 5700 , mods by Benq , inwin 905

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...