Ασύρματη φόρτιση το next big thing του iPhone 8

Νέες πληροφορίες αναφέρονται στη πολιτική της Apple σχετικά με τα επερχόμενα iPhones της, καθώς και την ύπαρξη hardware για δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Αναλυτές που έχουν για χρόνια επαφή με τα προϊόντα της Apple αναφέρουν σε νέα δήλωση πως τα τρία νέα μοντέλα που ετοιμάζει ο κολοσσός θα εφοδιάζονται με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Οι πηγές βέβαια αναφέρουν πως το εν λόγω feature θα αυξήσει τις θερμοκρασίες στο εσωτερικό των μονάδων κάτι που ίσως έχει ανεξέλεγκτα αποτελέσματα, εάν η Apple δεν προβλέψει τα κατάλληλα countermeasures.

 

Γι' αυτόν - αλλά και μερικούς ακόμη λόγους - το iPhone 8 λέγεται πως θα κοστίζει πάνω από $1000 μιας και η κατασκευή του θα είναι ειδικά μελετημένη ενώ σε ίδια τροχιά θα τεθεί και η εμφάνιση με την Apple να ετοιμάζει δραστικές αλλαγές. Όλα αυτά μπορεί για την ώρα να κινούνται στη σφαίρα του φανταστικού, μιας και δεν περιμένουμε σύντομα κάποια αποκάλυψη από πλευράς Apple.

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

apple, iPhones , countermeasures

sofos1990

Members
2017-02-14T16:50:08Z

Μου έχει "καρθωθεί" η άποψη ότι και εμφανισιακά πλήρως να αλλάξει το iPhone δεν θα του φανεί. Το iOS που είναι με τα ίδια ή παρόμοια εικονίδια τόσα χρόνια όταν αλλάξει θα δείξει διαφορετικό το γιωτόφωνο.

venisk

Members
2017-02-14T17:26:48Z

Πάει τόσο μπάλα όμως... μου έλεγε ο @Yoshi ότι έιναι πολύ γρήγορο το pixel.... του στείλα video....ακόμα γελάω!! :hehe: 

 

Ας κάνει ότι θέλει... μπεεεεεεεε

HyperionX

Members
2017-02-14T17:57:49Z

Θα ανακαλύψει την ασύρματη φόρτιση είναι το σωστο

venisk

Members
2017-02-15T09:05:35Z

Δεν μας απασχολεί η ασύρματη φόρτιση, το κινητό μένει σε ένα σημείο για να φορτίσει και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις!! Μας απασχολούν άλλα πράγματα περισσότερο όπως γρήγορη φόρτιση μεγαλύτερη μπαταρία καλύτερη οθόνη μικρότερα bezels κλπ... 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...