HwBox @ Computex 2017: GIGABYTE Booth!

Το Booth της GIGABYTE περιελάμβανε περισσότερα πράγματα απ' όσα φαντάζεστε μιας και διέθετε μια πλήρη γκάμα από μητρικές, φορητούς υπολογστές αλλά και περιφερειακά.

Αρχικά το booth της εταιρίας στο ισόγειο κοντά στον 101 διέθετε ένα μικρό μέρος από τα πράγματα που έχει η εταιρία στο δικό της portfolio. Οι X299 μητρικές της με το AORUS brandname βρίσκονταν στο επίκεντρο και φέρουν πλήρη υποστήριξη για τους νέους Extreme επεξεργαστές της Intel. Αν και δε τη βρήκαμε, στο lineup θα υπάξρξει και μια all black SOC Champion μητρική, ειδικά για όσους στοχεύουν σε υψηλά clocks.

Το ανοιχτό booth της είχε και έναν Motion simulator που οδηγούνταν με hardware της GIGABYTE και έτρεχε ένα racing demo α λα Trackmania. Η κατασκευή που θυμίζει cockpit μετακινούνταν ανάλογα με την κλίση του αυτοκινήτου στη πίστα κάνοντας τα πράματα αρκετά εδναιφέροντα στο εσωτερικό!

Εκτός από αυτά, την εμφάνισή τους έκαναν και AORUS branded ψύκτρες από την GIGABYTE αλλά και μερικά gaming laptops, τα γνωστά AERO των 15 ιντσών που πρόσφατα αναβαθμίστηκαν με νέους επεξεργαστές Kaby Lake από την Intel και NVIDIA κάρτες γραφικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by 592d78df11fd4_Gigabyte_logo.svgcopy.png.b2619d590419d497225b70c5c090cd96.png

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

laptop,, gigabyte, aorus, SOC Champion

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...