Ετοιμαστείτε για το νέο F1 2017 της Codemasters!

Το παιχνίδι επιστρέφει και η Codemasters έχει πάρει μια σημαντική απόφαση, με στόχο να μεταφέρει ακόμα μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην οδήγηση.

Η Codemasters αναφέρει πως έχει δουλέψει περισσότερο στον έλεγχο των μονοθεσίων στον νέο της τίτλο ενώ θα ενσωματώσει πιο ρεαλιστικά "προγράμματα" όπως για παράδειγμα έναν γύρο στη πίστα εκτός των qualifiers στα οποία ο επίδοξος ψηφιακός πιλότος θα μαθαίνει την πίστα, πως να συντηρήσει τα ελαστικά του σε όσο πιο καλή κατάσταση γίνεται εντός του αγώνα και να διορθώσει τη γωνία υπό την οποία στρίβει το μονοθέσιο στις αριθμημένες στροφές της πίστας.

Αυτό δηλώνει πως η Codemasters στοχεύει όχι μόνο τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με ένα παιχνίδι σαν το F1 2017 αλλά και όσους die hard οδηγούς simulator που ψάχνουν έναν τρόπο για να αποφύγουν τους φίλους και και συγγενής τους μέσα στο καλοκαίρι. Τέλος το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου και σίγουρα η Codemasters έχει θέσει τον πήχη ψηλά, σε σημείο ίσως ακόμη καλύτερο από το Dirt 4 που κυκλοφόρησε φέτος.

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

racing, Codemasters, formula 1, f1 2017, track

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...